Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sorin Grindeanu, propunerea PSD pentru premier!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a propus un nou nume pentru funcția de prim-ministru al României, in persoana lui Sorin Grindeanu!

Social democratul este  cea de-a doua nominalizare a celor din PSD după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat prima propunere Sevil Shhaideh. Sorin Grindeanu a fost ales in această vara președinte al Consiliului Județean Timiș, iar după alegerile din această iarnă numele său a fost vehiculat in nenumărate rânduri pentru a ocupa funcția de prim-ministru.

Sorin Grindeanu a fost minstrul Telecomunicațiilor pentru o scurtă perioadă de timp, când Guvernul a fost condus de Victor Ponta.

Sorin Grindeanu are 42 de ani și s-a născut la Caransebeș. În perioada 2008-2012, el a exercitat funcția de viceprimar al Timișoarei, iar apoi a avut un mandat de deputat. Din iunie 2016 este președinte al Consiliului Județean Timiș. 

Grindeanu este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 - 1997). În 2013, Grindeanu a urmat un program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică în cadrul Academiei Naţionale de Informaţii.

 

Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2016 20:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login