Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sorin Grindeanu, despre PNL și USR: De aproape două luni nu sunt în stare să facă majoritățile la nivel local. Timișul și Timișoara trec printr-o situație grea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, acuză PNL că este incapabil să guverneze, atât la nivel central, cât și local.

CITEȘTE ȘI: Universitatea de Vest, din nou în topul Metarankingului Academic 2020

Grindeanu face referire la faptul că la aproape două luni de la alegeri PNL nu a reușit să se înțeleagă cu USR pentru a face alianțe la nivel local. Situația este cu atât mai gravă cu cât Timișul este unul dintre județele cele mai afectate de pandemia de COVID, iar neînțelegerile dintre PNL și USR nu fac decât să înrăutățească situația.

Vedem că de aproape două luni nu sunt în stare să facă majoritățile la nivel local. Timișul și Timișoara trec printr-o situație grea, avem localități carantinate, incidența este printre cele mai mari din țară, dar domnii de la PNL, așa cum se țin și la București se țin și aici doar de jocuri politice, aruncând vina una pe alții. Noi vorbim din postura de opozanți, suntem în Opoziție și așa vom rămâne patru ani. Dacă nu sunt în stare să negocieze, le punem la dispoziție sediul, know-how-ul, dacă nu pot să ajungă la un acord doar din dorința de a se încheia odată acest circ la care asistăm de două luni toți timișenii”, a declarat prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

CITEȘTE ȘI: Diana Amza, candidat la Senatul României: vreau ca generația fetiței mele să beneficieze de un viitor european chiar aici în țara noastră!

În plus, Grindeanu le reamintește liberalilor că oricine dorește puterea absolută nu ajung la rezultate prea bune, vinzându-l pe Alin Nica.

Domnul Nica, din ce văd, nu vrea altceva decât putere absolută în Consiliul Județean, iar experiența ne arată că toți cei care au dorit acest lucru nu ajung bine.„Domnul Nica, din ce văd, nu vrea altceva decât putere absolută în Consiliul Județean, iar experiența ne arată că toți cei care au dorit acest lucru nu ajung bine. Vine postul Crăciunului și le recomand să fie mai smeriți. La Timiș văd că s-a schimbat doar șeful la PNL, metehnele au rămas aceleași”, a mai spus Grindeanu.

Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 15:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login