Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Somaţie publică, pentru primarul Nicolae Robu! PSD îi cere să demonstreze că este pro Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Schimbarea care se anunţă la vârful Aeroportului din Timişoara îi revoltă pe social-democraţii din judeţ, care îl acuză pe Nicolae că pune interesele de partid mai presus de cele ale oraşului.

Ei consideră că în spatele înlocuirii directorului Dan Idolu este liberalul Marcel Vela, care vrea să îşi impună oameni apropiaţi din judeţul Caraş Severin.

Social-democraţii amintesc şi de schimbarea lui Titu Bojin, din funcţia de director al ABA Banat, cu un PNL-ist din Arad.

„Scenariul în care Timișoara condusă de liberali rămâne izolată de politica mare este tot mai clar. Din păcate, conducerea națională a PNL nu doar că-l ignoră pe primarul-președinte Nicolae Robu, dar și dă credit total liderilor din Arad și Caraș-Severin, care își impun oamenii în funcții cheie în cele mai importante instituții din județul Timiș. Influența baronilor liberali arădeni și cărășeni se vede de la mare distanță, oamenii lor fiind preferați în locul timișorenilor. Este cazul clar al Administrației Bazinale de Apă Banat unde a fost adus un arădean, peste capul liderilor locali ai PNL”, transmite PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Autobuze şi troleibuze deviate, la Timişoara! Circulaţia mijloacelor de transport în comun, afectată de lucrări de asfaltare

Social democraţii mai spun că, în timp ce şefii instituţiilor din Timişoara sunt înlocuiţi cu oameni din judeţele învecinate, primarul oraşului duce războaie pe facebook și participă la sindrofii asortate cu elicoptere, pase la costum și poze zâmbitoare la firul ierbii.

“Cât președintele PNL Timiș este ocupat să zâmbească la blitz, agreații premierului Orban orchestrează o manevră prin care să pună mâna pe Aeroportul Timișoara și să-l treacă total sub influența lor. Nu este prima dată când se încearcă acapararea acestui aeroport, care se încăpățânează să facă performanță, spre deosebire de aeroporturile din Arad și Caransebeș, ambele aflate de ani buni la limita supraviețuirii. O tentativă de preluare a mai fost inițiată de guvernarea PDL-istă în 2010 și milimetric au ratat atunci portocalii arădeni să ia cu japca aeroportul Timișoara”, se mai arată în comunicatul PSD Timiş.

Social-democraţii spun că acelaşi lucru se întâmplă şi acum, iar un prim pas a fost făcut, odată cu schimbarea Consiliului de Administraţie de la Aeroport.

„Chiar dacă în ultimii patru ani și jumătate a îndeplinit cu succes criteriile de performanță cuprinse în contractul de administrare semnat cu Ministerul Transporturilor, Consiliul de Administrație nu mai avea culoarea politică potrivită. Iar același Minister al Transporturilor a decis că profesioniștii trebuie înlocuiți cu ”unșii” liberali girați de cărășanul Marcel Vela deși, dacă tot era să fie schimbare pe criterii de culoare, ar fi fost de preferat măcar ca noii numiți să fie timișoreni. Considerăm că Aeroportul Timișoara trebuie să rămână al Timișoarei. Orice fuziune cu aeroporturile din Arad și/sau Caransebeș ar fi împotriva principiilor unei afaceri transparente și benefice pentru Aeroportul Timișoara. Confiscarea aeroportului ”Traian Vuia” ar avea scopul unic de acoperire a “găurilor negre” din Arad, dar mai ales din Caraș-Severin. Orice politician timișorean, indiferent de partid și de doctrină, ar trebui să se opună unei astfel de inițiative. Îl somăm public pe Nicolae Robu, președintele PNL Timiș și primarul Timișoarei, să demonstreze că este pro Timișoara și să nu lase interesele de partid să acapareze un obiectiv esențial”, se mai arată în comunicatul PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: O nouă tragedie! Bărbat ucis de o viitură puternică! Cadavrul a fost găsit abia a doua zi

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login