Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Solicitare de ultimă oră! Ce cere deputatul Adrian Pau, pentru gestionarea eficientă a crizei coronavirusului?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atac dur, al deputatului PRO România, Adrian Pau, la adresa Lilianei Oneţ, prefectul de Timiş, despre care spune că este incapabilă să rezolve problemele generate de COVID -19.

CITEŞTE ŞI: Reacţia doctorului Musta, la demisiile în lanţ, ale cadrelor medicale: Boala o putem lua și noi din oraș, nu doar din spital!

“Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, este depășită de situație, iar acest lucru este recunoscut chiar de ea printr-o adresă pe care a trimis-o către primari, cerându-le acestora să contacteze pentru diferite informații sau situații subprefecții sau consilierii prefectului. Situațiile de criză nu fac bine reprezentanților Guvernului, unii miniștri demisionează în plină pandemie COVID 19, un premier desemnat își depune mandatul înaintea votului din Parlament. Iresponsabilitate curată!”, spune deputatul Adrian Pau.

Parlamentarul ştie însă care ar fi soluţia pentru rezolvarea situaţiei.

El spune că este nevoie de specialişti, care au şi cunoştinţe şi experienţa necesară pentru gestionarea unei situaţii de criză.

În acest sens, Pau cere public, ca la şedinţele Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă să fie invitaţi toţi parlamentarii de Timiş

“Dată fiind situația în care ne aflăm, cred că este nevoie de eforturi conjugate pentru o gestionare coerentă și corectă a crizei prin care trecem. De aceea, îi solicit Prefectului Liliana Oneț convocarea tuturor parlamentarilor de Timiș la ședințele Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență. Solicitarea mea are la bază două idei: în rândul parlamentarilor regăsim medici, foști prefecți, subprefecți, polițiști, directori de deconcentrate, oameni care au mai gestionat situații dificile, precum și faptul că o consultare cu cât mai mulți oameni poate ajuta la trecerea peste anumite situații”, a mai spus Pau.

CITEŞTE ŞI: Imagini de groază, la locul unei explozii! Cum l-au găsit pompierii pe bătrânul care locuia în garsoniera care a sărit în aer

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login