Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Social democrații nu au votat bugetul Timișului! Nu au fost chemați la consultări și le-au fost respinse toate amendamentele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii județeni PSD s-au abținut de la votul bugetului pentru acest an.

CITEȘTE ȘI: Cabinete noi, pentru vaccinarea cu Pfizer, în judeţul Timiş! Când vor fi deschise?

Social democrații spun că au luat această decizie din mai multe considerente. Și anume, în primul rând nu au fost consultați de către noua conducere CJT în vederea construirii lui și nici nu au fost de acord cu algoritmul ”împărțelii” coaliției.

În plus, nu social democraților nu li s-a aprobat niciunul dintre amendamentele propuse.

Alte câteva dintre motivele pentru care PSD nu a votat sunt: angajații din DGASPC Timiș au salariile asigurate pentru maxim 10 luni din 2021; 4 benzi Sânandrei nu este cuprins pe lista de investiții; sensul giratoriu de la Birda, unde este deja semnat contractul pentru proiectare și execuție, nu este pe lista de investiții, în schimb, un sens giratoriu nou pentru Dudeștii Noi este pe lista de investiții; asociațiile de gaz beneficiază de câte o cotizație de 10 mii lei în acest an deși au în derulare studii de fezabilitate de milioane de lei și ne lăudăm că racordăm tot județul la gaz; școlile speciale au redus solicitările de finanțare la cererea conducerii CJ Timiș și în felul acesta nu-și asumă răspunderea unei tăieri de buget pentru educație; modernizarea drumului județean Timișoara – Utvin rămâne în așteptare, deși e finalizat studiul de fezabilitate.

Grupul PSD nu a fost invitat la nicio discuție pe buget, singurii care au decis cum se alocă banii au fost PNL, USR-PLUS și ProRomânia. Nu înțeleg de ce se procedează în acest fel. În calitate de fost președinte al CJT, pot spune că, în fiecare an am invitat la discuții reprezentanții tuturor partidelor politice din structura aleasă a CJT, indiferent de importanța dată de reprezentativitatea județeană sau mărimea partidului. Astfel, am ținut cont de toate părerile și nu am făcut diferențe între partidele politice și consilierii județeni, iar dacă o propunere s-a arătat a fi bună nu m-am ferit să o accept. Din păcate nu toți înțeleg și puțini acceptă, însă important este ca deciziile să fie luate în interesul județului și nu transferate în zona de confort a orgoliilor politice” Călin Dobra, lider al grupului PSD al consilierilor județeni din Timiș.

CITEŞTE ŞI: Timișorenii au început să îşi redescopere oraşul, în tururi organizate

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login