Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Senatorul PSD, Adrian Diaconu: Nicolae Robu se inspiră din Pildele lui Solomon

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traficul greoi din Timişoara, cauzat de nenumăratele lucrări demarate simultan, este motivul pentru care senatorul Adrian Diaconu îl critică pe primarul oraşului.

Parlamentarul PSD este de părere că şantierele trebuiau deschise unul câte unul, pe rând, tocmai pentru a nu se ajunge la blocaje în circulaţie.

CITEŞTE ŞI: Copil de trei ani, găsit de polițiști pe marginea drumului plângând și speriat! S-a pierdut de familie

Diaconu mai spune că primarul s-a inspirit din Pildele lui Solomon, când a întors oraşul pe dos.

“Cred că cel mai mult s-a inspirit din Pilda omului sărac, cu mulţi copii, care locuia într-o singură camera şi cerându-I lui Dumnezeu o modalitate de a ieşi din această situaţia, l-a pus să îşi bage şi capra în casă. În această situaţie suntem şi noi, cu toate străzile, toate podurile şi toate străzile din centrul Timişoarei blocate. Când într-un final se vor termina toate lucrările, ne vom bucura că am intrat într-o normalitate pe care o aveam înainte de a da lucrurile peste cap”, a declarat astăzi, senatorul PSD, Dan Diaconu.

Parlamentarul de Timiş l-a taxat pe Nicolae Robu şi pentru stingerea flăcării eterne din Cimitirul Eroilor, situaţie în care s-a ajuns pentru că nu a fost achitată factura la gaz.

“Dacă spunem ceva rău despre edilul nostru, trecem automat în categoria celor care urăsc Timişoara, a haterilor şi alte epitete pe care le primim din partea domnului primar. Nu pot să trec, ca timişorean peste… nu o mai pot numi lipsă de management sau de inspiraţie, ci lipsă totală de recunoştinţă pentru cei care au făcut ca Timişoara şi România să fie ce este astăzi, şi mă refer la Revoluţia din 1989”, a mai spus Diaconu.

CITEŞTE ŞI: Timișoara, gazda Campionatului Național de Padel! Când are loc competiția?

 

 

 

 

1 comentariu

  • Zen

    Esti penbil adi ! Prin cate partide ai trecut Adi ? Ai lasat schelete in dulap cand ai dezertat din pilitie !!!Ava cum a ajuns la Berlin ofiter de legatura ?

    Raportează Zen Joi, 05 Septembrie 2019 18:30 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login