Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scandal în PMP Timiş! Unul dintre candidaţi îl acuză pe Sămărtinean că i-a cerut 20.000 de euro, pentru un loc eligibil, pe lista candidaţilor la CJT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Timiş, partidul lui Traian Băsescu stă pe un butoi de pulbere, după ce unul dintre membri a ieşit la rampă cu acuzaţii care ţin de sfera penală.

Tiberiu Lelescu spune că a intrat în PMP, după ce I s-a promis un loc fruntaş, pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean Timiş.

Pentru asta a muncit foarte mult în ultima perioadă şi a reuşit să chiar să înfiinţeze 16 organizaţii noi, în localităţi în care PMP nu a avut niciodată vreun simpatizant.

“Nu am stat să calculez câţi oameni am convins să se înscrie în PMP, cred că sunt peste 200 de persoane. În fiecare din cele 16 comune, unde am făcut organizaţii avem candidaţi la Primărie şi Consiliul Local, ceea ce înseamnă cel puţin 11 persoane în fiecare localitate. Mi-a alocat (n. a. – Cornel Sămărtinean) cea mai grea zonă, iar eu am muncit zi şi noapte, ca să fac lucrile aşa cum trebuie”, a declarat pentru sursadevest.ro, Tiberiu Lelescu.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Arde Palatul Administrativ din Reșița! Flăcările violente au izbucnit la ultimul etaj

A crezut până în ultimul moment că Sămărtinean îşi va ţine promisiunea, mai ales că a avut şi rezultate în teritoriu.

Însă, dacă iniţial preşedintele PMP Timiş i-a promis lui Lelescu, locul 2 pe lista candidaţilor la CJT, pe ultima sută de metri, discuţiile s-au purtat pentru locul 3.

Lelescu a acceptat şi această poziţie, însă, cu trei zile înainte de depunerea candidaturilor, a aflat cu stupoare că locurile de pe listă sunt de fapt vândute ca la piaţă, pe sume uraişe, chiar de Cornel Sămărtinean.

“Nu-mi vine să cred că am trăit aşa ceva, dar văd că unii aşa înţeleg să facă politică, să îşi facă profit, să îşi încheie mandatul cu profit. În permanenţă, discuţiile s-au purtat pentru locul 2, însă în ultima vreme, domnul Sămărtinean se tot cotea. Parcă voia să îmi spună ceva... tot aducea vorba de bani, dar eu am crezut că e vorba de banii de campanie. I-am spus că după ce vor fi depuse listele şi se va deschide acel cont de campanie, voi depune suma necesară, pentru că acum nici să fi vrut nu aş fi putut să depun banii. Contul urmează să fie deschs de mandatarul financiar, după ce fiecare partid primeşte acel cod unic”, mai spune Lelescu.

A avut însă un şoc, în momentul în acre Sămărtinean l-a chemat la o discuţie între patru ochii, însă nu la partid, ci la un restaurant.

“Discuţia a fost legată de faptul că trebuie să plătesc 20.000 de euro, pentru locul 3. Când am auzit suma, am amuţit. L-am întrebat pe domnul Sămărtinean cât e suma pentru celelalte locuri şi mi-a spus o sumă uriaşă, pentru locul 2 - o sumă mai mult decât dublă, iar pentru primul loc a zis că suma e nelimitată”, mai povesteşte Lelescu.

Pentru că nu s-a conformat, s-a trezit pe locul 6, fără ca măcar să îl fi anunţat cineva. Totul a fost secret până în ultima clipă şi nici măcar când s-au depus candidaturile , Lelescu nu a văzut lista.

De cealaltă parte, Sămărtinean respinge toate aceste acuzaţii şi spune că de fapt suma solicitată a fost pentru campania electorală.

CITEŞTE ŞI: Alertă în judeţul Timiş! A fost emis un cod roşu de ploi şi vijelie! Zeci de pompieri au fost mobilizaţi

“Nici pomeneală să fie adevărat. Sunt aberaţii ale unora care, probabil, se aşteptau la mult mai mult, ca şi poziţie pe listă şi mai mult decât atât nu am ce să declar”, a spus Cornel Sămărtinean.

Când a aflat că e pe locul 6 la Consiliul Judeţean şi pe locul 20 la Consiliul Local Timişoara, Lelescu s-a dus glonţ şi şi-a retras ambele candidaturi.

 

 

Ultima modificare Joi, 20 August 2020 14:20

2 comentarii

 • Helmuth

  Sanmartinean are caracter..la urcat pe saltimbaticul Mutruc la nivel de prostituată de lux, care după fiecare client pleaca si cu informatii si cu bani! A jurat credința veșnică Rusiei! Oare cand ne prezintă carnetul de note!

  Raportează Helmuth Joi, 20 August 2020 09:00 Link la comentariu
 • MUTruc, ministru la vrajeala

  Aloooo pisi, putina documentare.....Pe Traian il chema LALescu, care a fost un matematician roman, iar pe LELEscu asta din articol il cheama TIBERIU. Vai de presa asta timisoreana....din cauza voastra suntem ani lumina si de presa din Bacau, ca sa nu zic de Iasi, Cluj, Brasov si chiar Craiova! Asa ca mai pune mana pe carte!

  Raportează MUTruc, ministru la vrajeala Miercuri, 19 August 2020 12:41 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login