Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scandal în ALDE Timiş, după ce un consilier judeţean a fost dat afară! Acesta face acuzaţii dure

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pregătirea alegerilor europarlamentare începe în ALDE Timiş cu curăţenia internă, astfel că cei care nu s-au remarcat nici din punct de vedere administrativ, nici politic, sunt traşi pe dreapta.

Printre aceştia se numără şi consilierul judeţean Nistor Geană, care a fost exclus din partid ca urmare a mai multor deficienţe constatate de forul de conducere.

CITEŞTE ŞI: Au fost desemnate proiectele câştigătoare ce vor completa programul cultural Timişoara 2021! Vezi aici lista

”A fost analizată activitatea domnul Nistor Geană, atât în cadrul organizaţiei de partid, cât şi în cadrul Consiliului Judeţean Timiş, acolo unde ar fi trebuit să lupte pentru cetăţenii acestui judeţ. Am constatat că, de când deţine această funcţie de consilier judeţean, nu a avut niciun proiect şi nu a făcut nimic pentru Timiş. Pe linie politică a încălcat în nenumărate rânduri statutul ALDE, nu a respectat nicio decizie a Biroului Județean şi nici măcar nu şi-a plătit cotizaţia de membru”, a explicat președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

De cealaltă parte, Geană lansează acuzaţii dure la adresa conducerii partidului pe listele căruia a fost ales consilier judeţean şi din care acum nu mai face parte.

Pe de-o parte susţine că modul în care a fost exclus ridică multe semne de întrebare, iar pe de altă parte acuză interese obscure.

“Am aflat cu surprindere că, sâmbătă 21.01.2019, pe parcursul unei singure ore s-au întâlnit toate cele 3 structuri ALDE Timiş în şedinte separate, eu nefiind prezent, luând decizia de excludere a mea din partid, la propunerea preşedintelui Marian Cucşa şi a secretarului Gabriel Toie. Constat cu mahnire că la conducerea filialei ALDE Timiş au ajuns să ia decizii de excludere din partid, a mea şi a altor colegi (cred ca nu se vor opri aici), foşti membri ai partidelor Dan Diaconescu (Toie Gabriel) şi România Mare (Cucşa Marian)”, a spus Nistor Geană.

CITEŞTE ŞI: El este şoferul care a omorât un om, iar pe altul l-a lăsat inconştient şi a fugit de la locul tragediei!

Fostul democrat liberal îi acuză pe cei din conducerea filialei că i-ar fi cerut lucruri ilegale şi imorale, pe care el a refuzat să le facă, şi de aceea s-a ajuns aici.

“Am refuzat 'rezolvarea' unor probleme solicitate de conducerea filialei, cum ar fi:

- creşterea finanţării la unele primării, pentru obţinerea de contracte pentru unii colegi din partid;

- cererea de explicaţii de ce pe o perioada de 3 ani nu s-au emis chitante aferente încasării cotizaţiei de partid;

 - restituirea banilor, atât mie cât şi altor colegi, solicitaţi şi primiţi de Marian Cucsa pentru campania de alegeri din 2016”, a mai spus Geană.

Acesta omite însă să respundă punctual, la lucrurile care i se impută lui şi anume: lispa de activititate în Consiliul Judeţean şi în organizaţia politică din care făcea parte.

 

Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2019 16:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Dezvoltarea economică a zonei din jurul Timişoarei necesită şi ample investiţii în infrastructură, motiv pentru care CJT a demarat proiecte în acest sens.

Detalii

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Vești bune pentru timișorenii din zona Blașcovici. O nouă creșă va fi construită pe Calea Bogdăneștilor.

Detalii

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul pentru primele șapte tramvaie noi! 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login