Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

S-au stabilit primele alianţe electorale, în judeţul Timiş! Pro România a bătut palma cu ALDE şi PSD

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai sunt aproape trei luni până la alegerile locale, iar liderii politici fac strategii care să le aducă un rezultate cât mai bun.

Printre acestea se numără şi încheierea unor alianţe electorale, care în Timiş au fost deja concretizate, în unele localităţi.

CITEŞTE ŞI: Decizie halucinantă! Irakianul care fabrica mitraliere, lângă Timişoara, liber ca pasărea cerului

Partidul Pro România este primul care anunţă astfel de alianţe, stabilite deja pentru două comune importante din judeţul Timiş.

Prima dintre ele este la Moșnița Nouă, unde candidatul Pro România Timiș pentru funcția de primar, Gerald Simonis, va fi sprijinit de organizația locală ALDE, iar cea de-a doua la Șag, comună în care Pro România îl susține pe Flavius Roșu pentru un nou mandat de primar.

“Ne bucură sprijinul colegilor de la ALDE pentru candidatul nostru, Gerald Simonis, care își crește astfel șansele de a câștiga alegerile la Moșnița. De asemenea, la Șag, organizația noastră, care va avea o listă puternică pentru Consiliul Local, a decis să îl susțină pentru un nou mandat pe primarul în funcție, Flavius Roșu, colegii mei fiind mulțumiți de activitatea acestuia și sunt hotărâți să îl sprijine pe Flavius în proiectele sale pentru următorii patru ani. Cred să sunt decizii bune, care aduc un plus comunităților”, a spus Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș.

CITEŞTE ŞI: Traseele mai multor mijloace de transport, deviate din cauza șantierelor din oraș!

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login