Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Romanița Jumanca, președinte OFSD Timiș vrea cât mai multe femei implicate activ în politică!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Romanița Jumanca, președintele organizației de femei din PSD Timiș, continuă munca de înființare și reorganizare a organizațiilor OSFD în întreg județul.

CITEȘTE ȘI: Deputatul ALDE, Marian Cucșa, vrea ca părinții să aibă liber de la serviciu când școlile sunt închise! A inițiat și un proiect de lege

În plus, Romanița Jumanca spune că în utlima perioadă din ce în ce mai multe femei tinere se îndreaptă spre politică, lucru care nu poate decât să o bucure, în contextul în care pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse este nevoie de cât mai multe doamne care să se implice. Jumanca amintește și de câteva dintre proiectele începute de OFSD și pe care își dorește să le continue. 

Am punctat și în ultimii ani înființarea și reogranizarea mai multor organizații de femei de județ. Am observat cu bucurie în ultima vreme o solicitare a doamnelor tinere de a veni spre noi. Intenționam să strângem cât mai multe doamne în rândul în jurul proiectelor noastre și să activăm cât mai mult în rândul comunităților pentru că a face politică înseamnă a te implica activ în  rezolvarea problemelor comunităților în care trăim. Am propus lunile trecute și continuarea campaniei ”Tara mea, casa mea” dedicată comunităților din care doamnele fac parte și în cadrul cărora se implică. Am făcut și acțiunile pe care le-am promis. Am donat sânge, la Birda, la Gătaia și se va continua în lunile în care urmează și în alte localități. Vom continua acțiunile caritabile pe care noi le desfășurăm an de an, vom continua cu Trandafirul roz pe care în facem în colaborare cu ONG Pro Durabil, iar apoi vrem să organizam școala politică de primăvară la care să participe doamnele din Timiș, și sperăm să participe în număr cât mai mare. Sperăm să reușim să organizam anual acestă școală de primăvară”, a spus Romanița Jumanca, președintele OFSD Timiș.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu, la Timișoara! Care este scopul vizitei sale?

Romanița Jumanca este președinte al OFSD Timiș din septembrie 2015.

Ultima modificare Vineri, 08 Martie 2019 14:40

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login