Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Robu dă idei! Cine ar trebui să preia șefia PNL în opinia edilului Timișoarei?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, își spune părerea cu privire la cine ar trebui să preia frâiele Partidului Național Liberal.

Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava sau Marian Petrache sunt cei pe care Robu îi vede în fostul scaun al Alinei Gorghiu. Cu toate acestea, primarul Timișoarei spune că înanite de a rosti nume, trebuie stabilite criteriile de alegere a viitorului președinte al PNL

Eu consider ca inainte de a rosti nume, trebuie sa stabilim criterii. Evident ca sunt multe abordari posibile, dar eu cred ca urmatoarele trei criterii ar fi benefic, chiar obligatoriu sa fie indeplinite de viitorul Presedinte PNL: 
Criteriul 1: sa fie un om cu forta electorala dovedita, adica: unul care a castigat alegeri importante, in confruntari uninominale, cu scor sensibil peste scorul partidului 
Criteriul 2: sa fie perceput de comunitatea PNL -membri si simpatizanti- ca apartinandu-i trup si suflet, ca important in cadrul ei si apt, demn a o reprezenta, cu prestanta atat in interiorul ei, cat si in exterior, si asta deopotriva prin CV-ul sau si prin personalitatea sa, in sine, globalmente avand-o in vedere
Criteriul 3: sa aiba prestanta pe sticla, sa suscite atentie atunci cand apare -bine ar fi chiar pasiune, dar asta e mai greu!- si sa aiba darul sau harul de a face ca cei ce-l urmaresc sa tina minte ce aud spus de el; eu consider asta o exigenta foarte importanta, pentru ca multi oameni -inclusiv valorosi, chiar foarte valorosi, altfel- sunt volatili, adica: de indata ce dispar de pe sticla, dispar si din mintile si sufletele celor ce i-au vazut, nu tine minte nimeni nimic din ceea ce ei spun”, a scris Robu pe Facebook.

Acesta spune că Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava și Marian Petrache sunt cei care ar trebui să aibă cele mai mari șanse de a prelua conducerea PNL.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login