Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia lui Robu, după ce mai mulţi aleşi locali din PNL i-au declarat război!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Războiul din interiorul PNL Timiş continuă, după ce mai mulţi membri de partid şi-au declarat nemulţumirea faţă de modul în care Nicolae Robu conduce organizaţia.

CITEŞTE ŞI: Violatorul înarmat este încă în libertate! Polițiștii sunt în alertă și îl vor da în urmărire națională

Recent, Grupul pentru Reformă şi Acţiune Liberală (GRAL) a anunţat că mai mulţi primari, vicperimari şi consilieri locali şi judeţeni refuză să mai participe la şedinţele de partid.

Totul din cauza faptului că sunt nemulţumuţi de direcţia în care se îndreaptă PNL timiş, sub conducerea lui Nicolae Robu.

Liderul contestat al organizaţiei judeţene susţine însă că lucrurile nu sunt chiar atât de grave şi că doar doi-trei membri de partid sunt de cealaltă parte a baricadei.

“Totul este poveste. Noi nu o să mai tolerăm mult această atitudine din partea unui grup foarte, foarte restrâns de persoane. Ştim exact despre ce este vorba. Pot fi număraţi pe degetele unei mâini, şi încă nu ai nevoie de toate, pe cei care provoacă o imagine negativă Partidului Naţional Liberal. Am fost extrem de înţelegător cu ei, dar nu se poate merge la nesfârşit aşa”, a explicat preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Imagini scandaloase, într-un spital din vestul țării! De ce este revoltat un părinte?

Războiul intern din PNL Timiş s-a acutizat odată cu înlăturarea lui Dănuţ Groza, din funcţia de preşedinte PNL Sânnicolau Mare.

Deorece consilierii locali de acolo au rămas alături de el, aceştia sunt acum ameninţaţi cu excluderea, lucru pe care în reclamă contastatrii lui Robu.

„Consilierii locali şi primarul din Sânnicolau Mare nu sunt acolo de capul lor ci sunt reprezentanţii PNL. Dacă nu conştientizează asta, atunci nu au decât să plece din partid. Nu au fost sancţionaţi şi chiar eu m-am opus sancţiunii. Dar, să funcţioneze cineva în paralel cu partidul şi să se pretindă membru al partidului... în niciun partid nu se întâmplă aşa ceva (...)Sunt frustrări personale, la nivelul a doi-trei oameni”, a mai spus Nicolae Robu.

 

Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2018 13:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login