Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacţia lui Alfred Simonis, după votul de duminică: vom merge mai departe pe drumul nostru cu muncă și strădanie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În judeţul Timiş, alegerile locale au plasat pe primele două locuri alianţa USR-PLUS şi PNL, iar social democraţii sunt pe locul 3.

Rezultatul slab, obţinut de PSD, este pus de deputatul Alfred Simonis pe seama faptului că timpul a fost prea scurt pentru a arată electoratului noua faţă a partidului.

“Orice proiect pe care vrei să-l întreprinzi are nevoie de timp. Am avut prea puțin pentru a arăta oamenilor că ne-am schimbat, că nu mai aparținem trecutului și că am înțeles să facem o altfel de politică. Îi felicit pe câștigătorii acestor alegeri, Dominic Fritz și Alin Nica. Încrederea acordată de alegători îi obligă şi la performanță în administrație, iar aşteptările sunt mari!”, a scris Alfred Simonis, pe pagina lui de facebook.

Deputatul apreciază şi prestaţia colegilor de partid care, deşi nu au obţiinut rezultatele sperate, au depus toate eforturile.

“De cealaltă parte, îi felicit pe Călin Dobra și pe Voichița Lăzureanu, colegii noştri alături de care am luptat pentru fiecare vot și în care ne-am pus speranța. Energia lor ne-a mobilizat şi vom merge mai departe pe drumul nostru cu muncă și strădanie, cu candidați valoroși și cu același gând neabătut de a face politică cu principia”, a mai scris Simonis.

 

 

 

1 comentariu

  • ion

    Felicitari pentru remarcabilele realizari...Tineti-o tot asa...Urmeaza o reciclare...la Craiova?

    Raportează ion Marți, 29 Septembrie 2020 16:13 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login