Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Raul Olajos, candidatul USR-PLUS la Consiliul Județean, optimist în ceea ce privește rezultatele alegerilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Candidatul USR-PLUS la Consiliul Județean, Raul Olajos, și-a exprimat deja opțiunea electorală și este extrem de optimist în ceea ce privește rezultatul scrutinului.

Raul Olajos este unul dintre acei tineri maturi, care a făcut pasul spre politică la începutul lui 2019, încrezător în proiectul PLUS și al Alianței USR-PLUS, sub imboldul unui sentiment de co-participare.

În județ targhetăm câștigul, pentru că fără să avem încredere nu ne apucăm de proiecte ce au o astfel de anvergură și în cel mai rău caz așteptăm un procent suficient de mare care să ne permită participarea la guvernarea județeană”, spune Raul Olajos, candidat la Consiliul Județean Timiș.

Raul Olajos este opțiunea Alianței USR-PLUS la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, dacă Cristian Moș va câștiga alegerile.

Șansele ca Cristian Moș să câștige alegerile sunt destul de bune. Nu avem un sondaj recent, dar suntem în cărți pentru primul loc, alături de Alin Nica. Avem un protocol, atât la nivelul municipiului Timișoara, cât și la nivelul județului, în cazul în care USR-PLUS nu câștigă Primăria și președinția Consiliului Județean, acest rol revine lui Cristian Moș la județ și unui membru USR la nivelul Primăriei Timișoara”, mai spune Raul Olajos.

Ultima modificare Duminică, 27 Septembrie 2020 14:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login