Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Raul Olajos, Alianța URS-PLUS: Vrem o Românie fără hoție și îndemn cetățenii să iasă la vot

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Raul Olajos, co-președinte Alianței USR-PLUS Timiș și-a exprimat dreptul electoral și îndeamnă cetățenii să facă același lucru.

Am votat cu un gând de schimbare și pentru o Românie fără hoție. Totodată îndemn cetățenii să vină la vot, pentru că o dată la patru ani avem șansa  să penalizăm impostura și să penalizăm incompetența, în rest din păcate suntem pasivi și sper ca astăzi să reușim să reacționăm printr-un vot decisiv, ferm și hotărâtor. Din datele statistice prezentate suntem sub media națională ceea ce este îngrijorător, mai am speranțe ca până la ora 21.00 să iasă lumea la vot și să avem o șansă la schimbare.”, spune Raul Olajos.

Co-președintele Alianței USR-PLUS Timiș spune însă că această campanie a fost una atipică, chiar și așa însă, este încrezător în programul de guvernare al Alianței.

A fost o campanie atipică, fără o prezență fizică, fără contact, cu o prezență în media cât de dominantă și agresivă s-a putut, n-aș putea spune că a fost o campanie curată și echilibrată, dar noi am încercat să avem o campanie proactivă de guvernare, să prezentăm prorgmul nostru creat de o echipă de experți și să convingem prin conținut și proactivitate și nicidecum prin atacuri, să spunem așa, tradiționale sau clasice pentru partidele tradiționale”, a mai adăugat Olajos.

Raul Olajos a venit la vot însoțit de doi dintre candidații Alianței USR-PLUS la alegerile parlamentare. Este vorba despre Oana Chirilă candidează pentru Camera Deputaților și Mircea Vancia, pentru Senat.

Sunt două profile clasice pentru USR-PLUS. Oana Chirilă este o ONG-istă tânără, de 26 de ani, care se luptă pentru prezervarea patrimoniului, o arhitectă la bază, o studentă doctorand în același timp, fără abordarea prăfuit interesată a candidaților pe care îi regăsiți pe listele partidelor tradiționale. Și Mircea Vancia care vine din mediul antreprenorial, 1re un business propriu, în domeniul serviciilor, livrează în HORECA. Astăzi se chinuie să supraviețuiască din cauza contextului pandemic. Sunt profile sănătoase care ne reprezintă și care, în același timp, vor evolua din punct de vedere politic și administrativ în următorii 4-8 ani.”, i-a prezentat Olajos.

Urnele sunt deschise până deseară la ora 21.00.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login