Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Răsturnare de situaţie în PSD Timiş! Anularea alegerilor a fost revocată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Epopeea desemnării prin vot a unui preşedinte la PSD Timiş pare fără sfârşit.

După ce luni, la Bucureşti s-a decis ca alegerile stabilite pentru luna martie să fie anulate, cei din conducerea centrală a partidului s-au răzgândit.

CITEŞTE ŞI: A fost prins individul care a incendiat maşina unui procuror din Timişoara! Ce le-a spus anchetatorilor?

Surse din interiorul filialei spun că parlamentarii Eugen Dogariu şi Matei Suciu, susţinători înfocaţi ai lui Călin Dobra, ar fi mers la Dragnea şi i-au forţat mâna.

I-ar fi spus că, dacă alegerile nu se vor desfăşura pe data de 1 martie, aşa cum a stabilit Dobra, ei pleacă din partid.

În aceste condiţii, preşedintele PSD ar fi ales o cale de mijloc: să decidă organizaţia judeţeană dacă se fac sau nu alegeri în viitorul apropiat.

CITEŞTE ŞI: Incredibil! Traficantul de droguri încătuşat în curtea şcolii s-a întors la locul faptei! Ce a putut face de această dată?

Astfel că sâmbătă, 23 februarie, membrii Comitetului Executiv al PSD se întâlnesc şi votează dacă pe data de 1 martie vor avea loc alegeri pentru desemnarea unei echipe de conducere.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login