Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timis nu face transferuri ca la fotbal! Deputatul Alfred Simonis, despre scandalul din PSD Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Odată cu stabilirea datei alegerilor interne din PSD Timiș, luptele din interiorul organizaţiei au atins cote alarmante.

Deputatul Alfred Simonis a vorbit despre aceste tensiuni, dar şi despre candidatura la preşedinţia filialei, într-un interviu pentru sursadevest.ro

CITEŞTE ŞI: Accident grav cu trei victime! Intervine elicopterul SMURD

Este într-adevăr o situație tensionată, dar nu de criză. Aș spune mai agitată, normală înainte de alegeri. Ştim cu toţii că înaintea unor alegeri exista discuţii, contracandidaţii încearcă să convingă, însă cred că ne încadrăm în limitele normale având în vedere importanța evenimentului.

Sunt voci care vă acuză că ați fi în spatele contestatarilor, cum comentați acest lucru?

Nu am auzit versiunea aceasta, însă dacă există, este neadevărata și nefondată. În ultima perioadă eu m-am concentrat foarte mult pe activitatea parlamentară. Am avut foarte mult de lucru. Nu am intrat în luptele interne din partid. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, dar am preferat să stau deoparte. În politică mi-am făcut propriul drum. Toţi trebuie să înţelegem că facem parte dintr-un partid, a cărui traiectorie este dată de activitatea ficărui individ. Iar pentru a reuşi, trebuie să fim uniţi.

Contestatarii actualului președinte Călin Dobra susțin că cea mai bună opțiune pentru partid ar fi întoarcerea lui Titu Bojin la cârma partidului. Cum comentați?

Domnul Titu Bojin a fost colegul nostru, este un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a făcut pentru PSD Timiș, însă a ales singur să plece într-un alt partid. PSD nu este un club de fotbal, în care facem transferuri înainte de începerea campionatului. Suntem un partid mare, cu un activ de partid puternic, avem multe opțiuni. În primul rând eu nu ştiu dacă el şi-ar dori să facă acest pas. Apoi, nu cred că o astfel de variantă este statutară.

Sunt totuși zvonuri ca sunt multi contestatari – primari, viceprimari, președinți de filiale locale- care cer o soluție pentru deblocarea situației din Timiș. Cum credeți că se va rezolva această situație?

CITEŞTE ŞI: Gabriel Oprea, la Timișoara: UNPR trebuie să se regrupeze! Ce sarcini a plasat filialei Timiș?

Repet: lucrurile nu sunt atât de grave, sunt doar șicane care se încadrează în limitele normale , dar am convingerea că până în data de 1 martie, când vom avea alegerile interne, situația se va rezolva. Sunt convins că PSD Timiș va reuși să depășească acest moment, iar la sfârșit să avem cea mai bună echipă.

Vă veți înscrie în cursa pentru ocuparea funcției de președinte?

Îmi voi depune candidatura, însă nu m-am gândit pentru ce post. În zilele următoare voi lua o decizie în acest sens.

 

 

 

 

1 comentariu

  • Helga Cornoiu

    Domnul Simonis este un mare om . Sper sa scape filiala de profitorul Dobra care nu a facut nimic pentru judet !!!

    Raportează Helga Cornoiu Duminică, 17 Februarie 2019 18:31 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login