Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș solicită liberalilor să își ceară scuze public în fața românilor pentru declarațiile făcute de senatorul Florin Cîțu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanții PSD Timiș îi acum pe cei din PNL că au jignit peste un milion de români care muncesc zi de zi în această țară.

Mai exact, președintele PSD Timiș, Călin Dobra spune că liberalul Florin Câțu ar trebui să demisioneze din Senatul României, în urma declarațiilor făcute, iar liberalii să își ceară scuze public și să-l excludă din partid.

Social democrații spun că Florin Cîțu este un personaj anti-sistem democratic, care nu înțelege rostul pompierilor, medicilor, profesorilor, polițiștilor sau funcționarilor publici într-o țară și nu admit ca dreapta politică, adică PNL și USR, să îi disprețuiască pe angajații la stat, pe motiv că aceștia nu mai vor să îi voteze. La nivel declarativ, USR vrea să umble la proprietățile românilor, iar PNL vrea să le taie salariile și pensiile.

În calitate de președinte al unei instituții a statului, în care sunt angajate, pe baza unor contracte de muncă, persoane cu experiență și cu o anumită pregătire profesională, sunt revoltat de faptul că un senator PNL își permite să atace declarativ o categorie de oameni ce muncește zilnic pentru statul român. Întrebându-mă ce ar mai putea urma, constat cu foarte mare uimire faptul că, după ce liberalii au fost îndemnați chiar de către liderul lor «să atace fiecare ales PSD cu parul» după ce au propus tăierea salariilor specialiștilor din domeniul IT, iată că acum le-au pus gând rău și funcționarilor publici. Este incredibil unde s-a ajuns și este extrem de gravă mentalitatea care bântuie dreapta românească”, declară președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Călin Dobra spune că PSD a reușit să crească nivelul de trai al fiecărui român, a reușit să țină medicii acasă (triplarea salariilor), a reușit să fie a doua țară din Europa cu cea mai mare creștere economică, în schimb măsurile propuse de PNL și USR românilor li se vor tăia salariile, pensiile, vor fi eliminate voucherele de vacanță, tichetele de masa, subvențiile etc.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login