Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș se pregătește de alegeri! Călin Dobra, unicul candidat până acum!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democrații din Timiș se pregătesc de alegeri în cadrul organizației.

În momentul de față filiala timișeană  a PSD este condusă de Călin Dobra, care a fost numit președinte interimar, după demiterea lui Sorin Grindeanu.

CITEȘTE ȘI: Grevă în toate școlile din Timiș! De ce protestează profesorii?

Data propusă pentru organizarea alegerilor este 1 martie. 

În ultimul Comitet Executiv Național s-a luat decizia de a se organiza alegerile în filiale, și astăzi vorm avea Biroul Permanent Județean și Comitetul Executiv Județean, unde o să propun colegilor din cele două structuri, data de 1 martie pentru organizarea alegerilor la nivel județean. Sper ca după 1 martie, să creionăm o echipă la nivelul organizației PSD Timiș, care va avea sarcină câștigarea alegerilor europarlamentare în județul Timiș. În ultima perioadă au fost lansate tot felul de discuții, știu că este o misiune grea legat de ceea ce înseamnă acest tur de scrutin,  dar cred că vom demonstra în continuare că suntem o organizație serioasă”, spune președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra.

Până în momentul de față pentru funcția de președinte al PSD Timiș și-a anunțat candidatura doar Călin Dobra. Lista rămâne deschisă până la finalul acestei luni.

Pe lângă președinte, vor fi aleși și cei 17 vicepreședinți și președintele executiv.

Călin Dobra este însă contestat  de unii primari, care au anunțat că vor merge la București pentru a contesta candidatura lui Dobra.

Liderul interimar al social democraților din Timiș spune însă, că problemele ar trebui discutate și rezolvate la nivelul județului și nu la București.

Legat de faptul că unii sunt nemulțumiți, trebuie să recunoaștem cu toții, că într-o echipă nu putem fi mulțumiți cu toții 100%. Dar eu cred că nemulțumirile trebuie transmise în cadrul echipei. Nu știu cine merge cu jalba în proțap la București, dar e dreptul fiecăruia să meargă și să se întâlnească cu cei din conducerea națională, dar mi-aș dori ca până să transmitem nemulțumirile la București să le discutăm la nivel național. Toți membrii sunt importanți pentru PSD Timiș. O să am discuții cu cei care sunt nemulțumiți și sunt ferm convins că nu vom pierde niciun om, ba mai mult decât atât, cred că vor fi în perioada următoare oameni care vor dori să vină în cadrul PSD Timiș”, mai spune Dobra.

CITEȘTE ȘI: Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

În cursul zilei de astăzi se va stabili exact dacă data propusă de Călin Dobra, și anume 1 martie, va rămâne valabilă, pentru organizarea alegerilor.

Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2019 15:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login