Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș reacționează după schimbarea managerului de la ”Victor Babeș”: Doar interesele de partid contează!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara a fost schimbat astăzi din funcție.

Spitalului de Boli Infecțioase este considerat cel mai eficient spital din România în lupta cu epidemia de Covid 19, cu cele mai multe cazuri de pacienți vindecați.

CITEȘTE ȘI: Rocadă la nivelul conducerii Spitalului Victor Babeș din Timișoara! Directorul medical a fost numit manager

Mandatul managerului Voichița Lăzureanu a expirat, astfel că ministrul Sănătății a decis să nu i-l mai prelungească și a făcut o rocadă. Astfel, directorul medical al instituției a fost numit manager, iar Voichița Lăzureanu a fost numită director medical.

În aceste condiții, social democrații timișeni acuză liberalii că pentru ei primează doar interesele de partid.

 ”În plină pandemie, liberalii au prins momentul să-și instaleze în funcție omul, demonstrând că interesele lor sunt mai presus de orice altceva. Deși ultimele două luni au arătat o gestionare impecabilă a spitalului, managerul trebuia schimbat pentru că așa au decis ordinele de partid. Cum ar fi fost, ca măcar de această dată, să primeze interesele cetățeanului, ale pacienților? Din păcate sarabanda liberală este fără oprire. Tupeu, japcă, sfidare și demagogie sunt singurele atitudini ale celor care guvernează astăzi.

Liberalii demonstrează din nou că meritocrația pe care tot o invocă este doar un slogan electoral menit să arunce praf în ochii oamenilor. În spatele acesteia, singurele interese sunt ”tunurile”, licitații, achiziții și contracte cu dedicație, numirea oamenilor lor în posturi de conducere cu orice preț și minciuna instituționalizată. Bătutul cu cărămida în piept, de cât sunt de implicați și de cum se preocupă de binele public, este o simplă gargara ieftină pe care o toarnă ca să-și acopere incompetența și adevăratele intenții.

Cazul schimbării managerului de la Spitalul Victor Babeș Timișoara este dovada clară că indiferent de cât de bine merge treaba, dacă nu e omul lor la conducere, e degeaba. Asta este o palmă dată instituției medicale în sine, o sfidare pe față, un gest de exhibiționism politic grobian. Atâta știu liberalii și atâta pot: schimbări de dragul interesului. Pentru că de schimbările de dragul schimbării au depășit faza demult”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD Timiș.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit, pe DN6! O mașină a fost acroșată de un tir. Un bărbat și-a pierdut viața

Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 15:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login