Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș a strâns 30.000 de semnături pentru susținerea candidaturii Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD Timiș a depășit targhetul și a adunat 30.000 de semnături pentru susținerea Vioricăi Dăncilă în cursa pentru președinția României.

Social demoracții din Timiș aveau ca targhet 20.000 de semnături, însă au reușit să adune mai multe, fapt ce le dă încredere că rezultatele alegerilor din această toamnă vor fi în favoarea lor.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra spune însă că există și localități din județ care nu au reușit să obțină targhetul, printre acestea și Timișoara, unde ar fi trebuit să fie 45% din 20.000. În acest context, chiar în cursul zilei de astăzi a avut loc o ședință de partid.

PSD Timiș a depus peste 30.000 de semnături în dosarul național pentru depunerea candidaturii Vioricăi Dăncilă. Mă bucur și nu pot decât să mulțumesc cetățenilor care și-au exprimat susținerea și încrederea în PSD și în candidatul nostru, în persoana doamnei Viorica Dăniclă. Pe lângă faptul că ne-am atins targhetul stabilit la începutul demararării acestei acțiuni, acest lucru ne responsabilizează să ducem la bun sfârșit proiectele pe care le-am început pentru dezvoltarea comunității locale. Încă o dată se demonstrează că PSD este un partid serios, care își respectă promisiunile față de oameni. (...) S-au strâns semnături pe raza întregului județ. Chiar în această după-amiază vom avea o ședință de partid pentru a analiza câte semnături s-au strâns în fiecare localitate. (…) Timișoara nu și-a atins targetul”, spune președintele PSD Timiș, Călin Dobra.Călin

Dobra se așteaptă însă ca la alegerile prezindențiale rezultatele să fie mult  mai bune decât cele obținute la alegerile europarlamentare.

Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 16:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login