Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș începe negocierile cu Adrian Orza! Social democrații vor să-l susțină în cursa pentru Primăria Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, mandatat să negocieze cu Adrian Orza, care și-a anunțat deja decizia de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Este oficial! Liceul Alimentar din Timişoara este închis pentru două săptămâni! Ce a cerut inspectorul şcolar?

Social democrații cred că Adrian Orza este singurul candidat pentru Primăria Timișoara care are experiență de lucru în administrația publică locală, și care îl poate învinge pe Nicolae Robu. 

În acest context, Biroul Politic Județean al PSD Timiș, l-a mandatat pe liderul filialei, Alfred Simonis, pentru a negocia cu Adrian Orza.

Administrarea unui oraș trebuie făcută de și cu oameni competenți. Adrian Orza știe și înțelege ce înseamnă să conduci un oraș. Deocamdată este la nivel de intenție, în măsură să deschidem drumul unor discuții concrete despre posibilitatea să-l susținem în aceste alegeri pentru funcția de primar al Timișoarei. Dincolo de orgolii și mize politice, considerăm că Timișoara trebuie să aibă prioritate”,  a declarat președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Social democrații consideră că Timișoara are nevoie de viziune și strategie, și pentru asta trebuie condusă de un primar competent!

CITEŞTE ŞI: FOTO Doamnele și domnișoarele din vestul țării, ”amendate” cu flori, de ziua lor!

Adrian Orza și-a anunțat intenția de a candida la alegerile locale pentru Primăria Timișoara în data de 24 februarie. Nu a precizat însă dacă va candida independent sau va fi susținut de vreun partid.

Ultima modificare Luni, 09 Martie 2020 15:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login