Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș îl acuză pe primarul oportunism electoral pe primarul Timișoarei! Motivul? Noul stadion

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democrații timișeni îl acuză pe primarul Nicolae Robu de oportunism electoral, după ce edilul s-a lăudat pe facebook că susține construcția unui nou stadion în urbea de pe Bega.

Recent, Compania Națională de Investiții a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiilor de pre-fazibilitate și fezabilitate al noului stadion din Timișoara.

Noua arenă sportivă, care se va construi pe locul actualului stadion “Dan Păltinișanu”, va avea o capacitate de 30.000 de locuri și va corespunde celor mai înalte standarde sportive.

Proiectul a fost inițiat de Consiliul Județean Timiș, condus de Călin Dobra, iar demersurile pentru demararea acestui proiect au fost susținute constant de către reprezentanții PSD. Cu toate acestea, spun PSD-iștii, primarul Nicolae Robu încearcă să-și asume meritele demarării acestui proiect.

Într-o postare pe contul său de Facebook, primarul orașului de pe Bega încearcă să acrediteze ideea că realizarea noului stadion este “o preocupare tenace” încă din 2012. În realitate, însă, primarul Timișoarei s-a opus noului stadion, deoarece acesta este promovat de președintele CJ, Călin Dobra, de la PSD. De altfel, această opoziție a primarului Timișoarei a fost exprimată în mai multe rânduri tot pe pagina sa de Facebook. În 2018, de exemplu, Nicolae Robu susținea că Primăria vrea să păstreze Stadionul “Dan Păltinişanu” şi arăta că un nou stadion, pe care îl vrea Consiliul Judeţean Timiş, în locul acestuia, ar putea fi construit pe o altă parcelă din zonă, proprietatea municipalităţii. Alegerile locale se apropie, iar în acest context primarul Timișoarei pare să nu mai țină cont de opiniile sale exprimate anterior”, transmit reprezentanții PSD Timiș.

Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 15:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login