Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș, apel către Pro-România pentru susținerea lui Călin Dobra și Voichița Lăzureanu, la alegerile locale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democrații timișeni fac apel la Pro România să susțină candidații cu șanse reale la alegerile locale, și anume candidații PSD.

Călin Dobra la Consiliul Județean și Voichița Lăzureanu la Primăria Timișoara sunt candidații cu care PSD Timiș a intrat în luptă pentru câștigarea celor mai importante funcții de la nivelul județului. 

Iată apelul președintelui PSD Timiș, Alfred Simonis:

Apel către Pro-România

Dragi reprezentanți, membri și candidați, vă transmitem acest apel ca mesaj de unitate și de responsabilitate politică. Avem în față o importantă provocare electorală şi ne simțim obligați să o tratăm cu seriozitate, în special pentru cei pe care îi reprezentăm, locuitorii județului nostru.

În sensul celor de mai sus, vă invităm să vă alăturați și să susțineți candidații cu cele mai mari șanse la aceste alegeri locale, candidații PSD Timiș.Cu tot respectul pentru colegul nostru Marius Craina, un excelent medic și manager, sondajele de opinie indică în ultimele săptămâni o încremenire a procentelor sale de vot. La județ, candidatul este sub scorul partidului, ceea ce ar trebui să ducă la o repoziționare, astfel ca acesta să nu rămână o frână. Pentru că voturile se vor reflecta direct în scorul final și în numărul de mandate obținute.

În aceste condiții, credem că o susținere a candidaților PSD ar genera mai multe șanse pentru toată lumea, cu condiția renunțării la orgolii și la false așteptări. Călin Dobra la Consiliul Județean și Voichița Lăzureanu la Primăria Timișoara sunt cele mai bune variante posibile, în confruntarea cu noua dreaptă politică devoalată, USR+PNL.

Dragi foşti colegi! Sloganul vostru cere un medic ca şi primar al Timişoarei. Sunt întru totul de acord cu voi. Hai să punem un medic primar, şi să mergem împreună cu medicul cu şanse reale de a învinge, Voichița Lăzureanu!”.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login