Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected]vest.ro | Publicitate: 0731 028 626

PSD nu se mai face scut în fața justiției! Reacția lui Alfred Simonis, considerat unul din vinovații ridicării imunității lui Bănicioiu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alfred Simonis, deputatul PSD de Timiș reacționează după ce a fost nominalizat ca fiind unul dintre vinovații ridicării imunității parlamentare a lui Nicolae Bănicioiu.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a desfășurat prima zi de lucru a noului primar al Timișoarei, Dominic Fritz?

Social democratul spune însă că partidul din care face parte nu va mai face scut în fața justiției, așa cum se întâmpla când PSD a fost condus de Victor Ponta.

Victor Ponta m-a nominalizat ca fiind unul din “vinovatii” ridicării imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu. Aşa este. Domnului Ponta îi este greu să înțeleagă că vechile metode nu mai funcționează. Dacă PSD nu se mai face scut în fața justiției, așa cum se făcea pe vremea dumnealui, este pentru că am înțeles să ne schimbăm.Mă cunosc bine cu Nicu Bănicioiu şi sper din tot sufletul să fie nevinovat. Dar nu îmi revine mie să decid asta. Și nici Parlamentului. Doar justiția are această calitate. Iar votul pe care eu și colegii mei l-am dat la vedere în Parlament a fost tocmai pentru ca Nicu Bănicioiu să arate că este nevinovat.Noul PSD se poziționează net împotriva abuzurilor, dar o justiție corectă se face în sala de judecată, nu în Parlament”, a transmis deputatul PSD, Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI: Teatrul Național din Timișoara transmite spectacolele în live-streaming

Parlamentarii PSD au votat pentru ridicarea imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu, fost ministru în cabinetul Victor Ponta.

Ultima modificare Sâmbătă, 31 Octombrie 2020 13:33

1 comentariu

  • Tin

    Pocainta, este un fel de a recunoaste faptele din trecut, "lupul isi schimba blana dar naravul nu" tot aceia sunteti bravi fruntasi psdiiisti, nici voi nu credeti ce spuneti! Electoratul va va judeca cu faptele voastre din trecut ( istorie nu aveti)!

    Raportează Tin Duminică, 01 Noiembrie 2020 12:00 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login