Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD investeşte în domeniul energetic, protejând consumatorii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plafonarea tarifelor la gazele naturale şi la energie electrică, cel puțin până în aprilie 2022, este încă o măsură în favoarea românilor.

Astfel, în următorii trei ani, prețurile la gaze naturale şi energie electrică pentru populație și firme nu vor mai crește.

Aceste măsuri sunt însă corelate cu finanţări alocate dezvoltării infrastructurii de transport şi pentru gaze naturale, dar şi pentru energie electrică.

Din proiectul naţional de dezvoltare a reţelelor de transport pentru gaze naturale, face parte şi magistrala de gaze naturale Mintia – Brad.

Deja a fost finalizat primul kilometru din cei 35 ai acestui proiect foarte important pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Brad şi a întregii zone de nord a judeţului Hunedoara. Lucrările vor continua în ritm susţinut şi obiectivul, în valoare totală de 22,5 milioane de lei, ar trebui să fie terminat peste 16 luni.

Nici producţia de energie electrică nu a fost neglijată. În cadrul Planului Naţional de Investiţii din cadrul Strategiei energetice a României pentru perioada 2018-2020, au fost deja alocate aproximativ 150 milioane de lei pentru 6 obiective de investiţii.

Între acestea, Termocentrala de la Paroșeni a fost dotată cu o instalație de desulfurare care elimină 94% dintre emisiile de SO2. Valoarea investiției a fost de 65,3 milioane de euro, iar din august 2018 termocentrala respectă valorile de mediu impuse de legislația europeană. Componentă a Compexului Energetic Hunedoara, termocentrala este aprovizionată cu cărbune din Valea Jiului, activitatea ei permiţând păstrarea unui număr important de locuri de muncă în zonă.

Viziunea PSD în domeniul politicilor energetice s-a axat mereu pe securitatea aprovizionării cu energie a cetăţenilor ei. Însă toate aceste politici au fost orientate având consumatorul în prim plan, ca beneficiar al reducerii facturilor. Iar pentru aceasta au fost luate măsuri prin care consumatorii vulnerabili au fost corect definiţi, identificaţi şi sunt protejaţi.

Scopul final este o viaţă mai bună pentru români aici, în România!

 

Comandat de Partidul Social Democrat

CUI mandatar 41190008

Realizat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2019 10:16

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Bugetul județului Timiș, aprobat cu unanimitate de voturi! Unde se duc cei mai mulți bani?

Bugetul județului Timiș, aprobat cu unanimitate de voturi! Unde se duc cei mai mulți bani?

Bugetul județului Timiș a fost aprobat în plenul Consiliului Județean! Anul acesta bugetul este mai mic față de cel din 2019, cu aproape 25 de milioane de lei.

Detalii

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login