Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pro România se întărește în Timiș și se pregătește pentru prezidențiale!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filiala din Timiș a Pro România se pregătește pentru alegerile prezidențiale.

Conducerea județeană a partidului spune că în ultima perioadă a făcut mai multe demersuri pentru întărire filialei și pentru înființarea unor organizații noi.

În această perioadă am făcut o serie de demersuri pentru consolidarea și mărirea partidului la nivelul județului. Ne-am creat câteva organizații noi și suntem în primul rând interesați de marile comune din județul Timiș și comunele periurbane. Se împlinește un an luna viitoare de când mă regăsesc în Pro România și sunt mândru de asta. Vin mereu oameni noi, e un sentiment plăcut să vină oameni cu experiență spre noi, care sunt dispuși să schimbe fața politicii românești. Rezultatele pe care le-am obținut la europarlamentare nu au fost întâmplătoare, urmând ca la prezidențiale și locale să fim peste așteptări și să fim acea surpriză plăcută”, spune Nicușor Birău, coordonatorul Pro România, filiala Timiș. 

Deputatul Adrian Pau a dat și câteva exemple în ceea ce privește înființarea de noi organizații.

În ultima perioadă am lucrat punctual pe câteva localități, am pus bazele constituirii organizațiilor la Lenauheim, Sânmihai, Parța sau Giarmata. Când spun că am discutat și punem bazele mă refer la echipe de oameni pe care îi aducem lângă noi și nu persoane individuale”, spune Adrian Pau.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login