Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pro România nu vrea alianţă cu PSD, pentru Consiliul Judeţean Timiş! Aşteaptă însă susţinere pentru candidatul la Primăria Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adrian Pau şi Marius Craina sunt candidaţii Pro România pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi de primar al Timişoarei.

“Candidații Pro România sunt oameni cunoscuți, cu o bogată experiență profesională și managerială, respectiv în administrația publică locală, ei reprezentând în acest moment cele mai bune soluții pentru Timișoara și județul Timiș”, transmite Pro România.

CITEŞTE ŞI: Expozițiile Muzeului Național al Banatului pot fi vizitate gratuit, mâine, de Ziua Județului!

În aceste condiţii, conducerea partidului exclude din start o alianţă cu PSD, pentru alegerile locale din septembrie.

Decizia este însă valabilă doar pentru Consiliul Judeţean, pentru că în ceea ce priveşte candidatura la Primărie, membrii PRO România aşteaptă susţinere din partea social-democraţilor.

“Pro România face precizarea că nu intenționează să facă nici un fel de alianță sau înțelegere preelectorală cu PSD, în vederea susținerii candidatului acestui partid pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Pentru a oferi o șansă revenirii normalității în administrația publică timișoreană însă, reprezentanții PSD pot să îl susțină pe Marius Craina, atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu.

Pro România merge mai departe cu candidații deja anunțați - Pau și Craina, împreună cu echipele lor de consilieri. Aceste echipe constituie cele mai bune alternative la administrația actuală, fiind capabile să realizeze revigorarea județului Timiș și redresarea orașului Timișoara. Orice alianță în vederea susținerii unui alt candidat ar reprezenta un compromis pe care Pro România Timiș nu dorește să-l asume, atâta timp cât avem convingerea că nu ar fi în interesul cetățenilor Timișoarei și ai județului Timiș”, mai spun cei de la Pro România.

CITEŞTE ŞI: Lista completă cu cele 44 de ţări cu risc de infectare cu COVID-19! Cei care se întorc din aceste state intră în carantină

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login