Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pro România, o nouă achiziţie importantă, în filiala Timiş! Un apropiat al lui Grindeanu s-a alăturat echipei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizaţia de Timiş a partidului Pro România creşte de la o săptămână la alta şi se pregăteşte să facă o figură frumoasă, la alegerile locale din iunie.

Dincolo de creşterea numărului de membri, conducerea filialei se concentrează şi pe aducerea în partid a unor oameni cu notorietate, specialişti în domeniile în care activează şi, în ultimul rând, a unor oameni care cunosc jocurile politice.

CITEŞTE ŞI: Reacţia reprezentanţilor Lidl, după ce un om a murit într-un magazin din Timişoara!

După ce săptămâna trecută a fost anunţată venirea în partid a fostului manager al Spitalului Judeţean, Marius Craina, acum conducerea organizaţiei anunţă o nouăachiziţie.

Este vorba despre un apropiat al lui Sorin Grindeanu, care a intrat în PSD în anul 2016, iar acum a trecut la Pro România.

„Vreau să fac un anunţ pe care mi l-am dorit de mult timp: echipei Pro România, după alegerile făcute săptămâna trecută de domnul Marius Craina şi domnul Gerald Simonis, care au venit către noi, acum i s-a alăturat şi domnul Valetin Korman. Este vorba despre fostul consilier al lui Sorin Grindeanu, pe vremea când era preşedinte CJT, un om pe care eu îl cunosc de foarte mult timp, un om cu care, împreună cu Sorin Grindeanu, am negociat în anul 2016, preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş şi am şi obţinut-o”, a declarat deputatul de Timiş, Adrian Pau.

CITEŞTE ŞI: Video: Imagini de infarct! Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de agenţii unei firme de pază. Victima a rămas inconştientă

“De fapt formalizez acum, această alăturare, pentru că, încă de la început, împreună cu Adrian Pau şi Nicu Birău am fost alături de proiectul Pro România. În cee ace priveşte candidaţii la Primăria Timişoara, trebuie spus că noi avem un candidat în persoana domnului Marius Craina, mai este primarul în funcţie, Nicolae Robu şi ar mai fi un candidat despre care se spune că e şomer, dare u ştiu că nu e nici măcar şomer, pentru că locuieşte cu prietena lui şi ea este cea care are grijă de el”, a spus Valentin Korman, referindu-se la Samuel Fritz, candidatul USR, la Primăria Timişoara.

valentin korman

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login