Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primarii PSD din Timiş nu acceptă firimiturile liberalilor! Edilii refuză banii din fondul de rezervă, oferiţi de Guvernul Cîţu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarii PSD din Timiş refuză să primească banii oferiţi din fondul de rezervă, de Guvernul Cîţu!

Social democraţii consideră că sumele alocate sunt praf în ochi, faţă de ce au primit primarii liberali. 

CITEŞTE ŞI: Număr record de decese! 385 de pacienţi cu COVID au murit în ultimele 24 de ore. Au fost raportate şi aproape 14.000 de infectări

Reprezentanţii PSD mai spun că Guvernul demis al PNL pedepsește comunitățile locale conduse de PSD şi că modul în care au fost împărțiți banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează.

Primarii PSD din Timiș au decis, astăzi, că nu pot să accepte "gestul disprețuitor" cu care Guvernul PNL tratează comunitățile conduse de ei.

"Banii alocați sunt efectiv o firimitură care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo.Este de neconceput și de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc niște polițe politice, care vor fi decontate cu siguranță de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunțișul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunități. Ar fi un joc de mimă din categoria ”ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte și cheltuim”.Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîțu!", transmit reprezentanţii PSD Timiş.

CITEŞTE ŞI: Scandal fără precedent, pe tema banilor alocaţi de Guvern, primăriilor! PSD Timiş ameninţă cu plângeri penale

Ultima modificare Vineri, 08 Octombrie 2021 14:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login