Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primarii nemulțumiți din Timiș, cu jalba în proțap la Tăriceanu! De ce s-au plâns?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulți primari din Timiș s-au întâlnit în acest sfârșit de săptămână cu Călin Popescu Tăriceanu! 

Liderul ALDE și șeful Senatului s-a aflat la Timișoara unde a participat la evenimentul de lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare.

Acesta s-a întâlnit apoi cu mai mulți primari din județ, nemulțumiți de întârzierea bugetelor și de faptul că primesc mai puțini bani decât anul trecut. Au fost discutate și teme politice, în mod special despre alegerile europarlamentare și prezidențiale.

Aproximativ 30 de primari din județ s-au întlnit cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, deputatul Marian Cucşa, secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu și europarlamentarul Norica Nicolai-președintele Consiliului Național ALDE. 20 dintre primari au fost din partea PNL, 5 din partea PSD, iar restul aparțin altor formațiuni politice. 

Mă bucură deschiderea și abordarea directă a primarilor cu care ne-am întâlnit, apreciez faptul că aceștia sunt determinați să dezvolte comunitățile pe care le reprezintă și fac o evaluare acurată și pragmatică a parlamentărilor și a liderilor politici. Aceeași deschidere au avut-o și la abordarea subiectelor politice, lucru care nu poate decât să mă bucure și sunt convins că vom avea o colaborate solidă și serioasă”,  spune deputatul și președintele ALDE Timiș, Marian Cucşa.

Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 11:22

1 comentariu

 • Aurora Herisanu

  Sa nu le dea nimic pana nu termina tragica actiune cu retrocedarile de teren agricol! Primarii sunt cei care nu inainteaza dosarele intocmite corect sub ochii blanzi ai prefecturii. De 10 ani se plimba hartii analfabete intre primarii si Agentia Domeniilor Statului, in timp ce bäietii de toate culorile incaseaza "incurajäri de partid". Aviz domnului Tariceanu care le-a permis sä tergiverseze la nesfärsit!

  Raportează Aurora Herisanu Luni, 15 Aprilie 2019 12:19 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Amenzi usturătoare, pentru cei care parchează la Calea Martirilor! Anunţul autorităţilor locale

Amenzi usturătoare, pentru cei care parchează la Calea Martirilor! Anunţul autorităţilor locale

Şoferii din partea de sud a Timişoarei au parte de noi restricţii de criculaţie, care vizează Calea Martirilor.

Detalii

Acţiunea buldozerul, la Timişoara! Primarul a dat ordinul de demolare a unei clădiri ridicate ilegal

Acţiunea buldozerul, la Timişoara! Primarul a dat ordinul de demolare a unei clădiri ridicate ilegal

Forfotă mare în această dimineaţă, pe bulevardul Dragalina nr. 24 din Timişoara, unde primarul a descins pentru a pune în aplicare o hotărăre judecătorească.

Detalii

Atenţionare pentru crescătorii de albine din Timişoara! Mâine începe dezinsecţia aeriană, care poate afecta albinele

Atenţionare pentru crescătorii de albine din Timişoara! Mâine începe dezinsecţia aeriană, care poate afecta albinele

Mâine, la Timişoara, începe lupta aeriană cu ţânţarii, astfel că se vor face stropiri din avion, cu substanţa substanţa K’Othrine Profi EC 250.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login