Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Prezent la Timişoara, Ponta şi-a anunţat strategia pentru alegerile europarlamentare! Pe cine nu vrea pe listă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă noul an este abia la început, oamenii politicii se grăbesc cu pregătirile pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în luna mai.

Printre aceştia se numără şi Victor Ponta, alături de restul echipei de conducere a partidului Pro România, care a început deja vizitele în teritoriu, pentru a vedea pe ce organizaţii se bazează.

CITEŞTE ŞI: Un nou zbor, de pe Aeroportul Timişoara! Spre ce destinaţie vom decola, din acest an?

Ponta este conştient că nu poate obţine un scor prea mare la aceste alegeri, dat fiind că partidul pe care l-a fondat şi pe care îl conduce este abia la început.

Speră la două-trei mandate de europarlamentar. Şi chiar dacă momentan nu ştie cine vor fi candidaţii, preşedintele Pro România spune că preferă nişte oameni bine pregătiţi, dar fără notorietate, decâtpe unii cunscuţi, dar care nu cunosc politica de la Bruxelles.

Tocmai de aceea exclude din start, ca pe lista Pro România să fie artişti, acre deşi se bucură de succes la public, nu ar reprezenta bine România.

“Vrem ca pe lista noastră să fie oameni competenţi, pregătiţi şi cunoscuţi la Bruxelles. Pentru că, acolo nu pregăteşti oamenii aşa... într-un an. Trebuie să îi cunoască oamenii, să ştie nişte mecanisme mai puţin cunoscute în mod obişnuit. Că altfel... Ce să punem?! Un cântăreţ, un actor? Nu am nimic împotrivă, dar consider că trebuie să punem nişte oameni care se pricep şi pot să dea rezultate”, a spus Victor Ponta, la Timişoara.

victor ponta

Fost preşedinte al PSD şi fost premier al României, Ponta nu a ratat prilejul de a critica încă o dată, activitatea Guvernului Dăncilă şi a sfătuitorilor din umbră.

„România asigură preşedinţia Consiliului Europei pentru şase luni şi teoretic ar trebui să gestioneze discuţiile despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, dar este singura ţară din UE care nu are buget.  Aşadar, noi nu suntem în stare să ne facem bugetul nostru, dar vom fi în stare să facem bugetul Uniunii. PE de altă parte, Doamne fereşte să îl facă domnul Vâlcov, cu domnul Teodorovici şi noua doamnă de la ANAF, pentru că ar însemna că se bagă şi Uniunea Europeană în faliment”, a mai spus preşedintele Pro România, Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI: Se pregăteşte reabilitarea unui monument istoric important! CJT vrea să acceseze fonduri europene în acest sens

Pe de altă parte, cei din conducerea Pro România lucrează la consolidarea partidului, iar sarcina cea mai grea îi revine secretarului general, Ioan Mocioalcă.

Acesta a părăsit recent PSD şi s-a alăturat noii formaţiuni politice conduse de Victor Ponta.

“Nu am venit cu nicio organizaţie locală din Caraş-Severin, dar am venit cu o serie de prieteni. Şi nici nu mi-am propus ca vreunul dintre primari să plece de la PSD, să vină în opoziţie ca să nu îl putem ajuta cu nimic.Nici nu aş vrea să lansez vreun slogan, aşa cum a lansat Mona Muscă <<Mâncaţi-le micii, beţi-le berea şi votaţi cu mine>>”, a spus Ioan Mocioalcă.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login