Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Previziuni sumbre, făcute de deputatul PSD, Matei Suciu! Se vor închide spitale, iar copiii nu vor primi alocaţii dublate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul de Timiş, Matei Suciu, continua să atace Guvernul PNL, despre care spune că se focusează pe jocuri politice şi a uitat de popor.

Social-democratul este de părere că prioritatea cabinetului Orban este de a-şi mulţumi prietenii.

CITEŞTE ŞI: Bărbat din Timiș, reținut după ce a făcut avansuri și propuneri indecente, pe internet, unei fetițe de 10 ani!

“Mișcările disperate ale PNL, de a-și servi „prietenii” din Sănătate, Finanțe, Muncă etc, se fac, de acum, la vedere, pesemne pentru că ceasul promisiunilor asumate ticăie zgomotos. Consecințele majore nu contează pentru cei care amenință periculos țara asta. Riscul de-a perpetua haosul creat e o normalitate pentru guvernarea liberală, poporul e...zero, nu există ca prioritate, nu există defel pentru cei care au dus economia României în gard, generând o criză care, acum, depășește deja 10 miliarde de lei.
Să fie austeritate!, zise premierul demis, propus, nesusținut nici de-ai lui, Ludovic Orban. Dă-i încolo de români, dă-le încolo de legi, nu contează că se sfidează grosolan Constituția, Parlamentul sau cetățenii. Cei din urmă, în viziunea PNL, nu vor fi niciodată cei dintâi.
Azi, PNL a depus programul de guvernare în Parlament, însă dublarea alocațiilor de stat nu este inclusă în document...”, a scris deputatul PSD, Matei Suciu.

Parlamentarul aduce din nou în discuţie şi privatizarea serviciilor de sănătate, despre care spune că va duce la duce la închiderea spitalelor de stat, iar oamenii de rând vor muri cu zile.

CITEŞTE ŞI: CCIAT organizează noi serii de cursuri de formare profesională! Vezi aici despre ce este vorba

“Privatizarea Sănătății duce inevitabil către închiderea spitalelor de stat, la pachet cu epuizarea banilor de salarii din aceste spitale.
Premierul amenință Consiliul Legislativ, urlând în stânga și-n dreapta, după ce această instituție și-a „permis” să indice ilegalitățile flagrante în adoptarea celor 25 de OUG-uri într-o singură noapte.
Ministrul Muncii s-a trezit că vrea să privatizeze și serviciile de recrutare și formare profesională în folosul unor ONG-uri prietene.
Cîțu se împrumută zilnic, transformând România într-o ruină financiară?
Deci, unde-i poporul în viziunea liberală? Spuneți-mi voi”, a mai scris Suciu.

 

 

Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 11:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login