Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

[Foto] Premierul Viorica Dăncilă, vizită în vestul țării!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns în această după amiază și în Timiș, după ce de dimineață a fost în județul vecin, Arad.

Viorica Dăncilă a fost însoțită în această dimineață de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul Agriculturii, Petre Daea și fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero. Acesta din urmă, candidat la alegerile europarlamentare.

dancila 1

Prima oprire a premierul, în vestul țării, a fost la Lipova, la Primărie. Aici s-a întâlnit cu reprezentanții administrației locale cu care a semnat un contract pentru reabilitarea unui pod peste Mureș, în valoare de 3 milioane de lei. Apoi Dăncilă a fost la spitalul din oraș, pentru a verifica stadiul lucrărilor la noul corp de clădire.

dancila 2

Premierul s-a îndreptat apoi spre Mănăstirea Radna, care este cel mai important loc de pelerinaj din vestul României pentru romano-catolici. Lăcașul de cult adăpostește icoana Maicii Domnului despre care se spune că este făcătoare de minuni, motiv pentru care mănăstirea este vizitată anual de peste o sută de mii de credincioși. Biserica a fost recent reabilitată, investiția s-a ridicat la 50 de milioane de lei, iar mai bine de jumătate din sumă reprezentând fonduri europene nerambursabile.

Viorica Dăncilă s-a îndreptat spre municipiul Arad, unde a avut o întâlnire la Prefectură cu reprezentanții instituției. La finalul vizitei din Arad a făcut o vizită la o investiție privată, mai exact la fabrica de vagoane Astra.

Premierul Viorica Dăncilă împeună cu Eugen Teodorovici și fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero au ajuns totuși în Timiș, la Giarmata.

dancila 9

Aici au fost întâmpinați de reprezentanții Primăriei, dar și de întreaga conducere a PSD Timiș, în frunte cu președintele Călin Dobra, dar și parlamentarii de Timiș.

După o discuție de câteva minute ce a avut loc în sediul Primăriei Giarmata, premierul s-a îndreptat spre școala din localitate, care va fi reabilitată cu bani de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2). Apoi a vizitat centrul mixt pentru situații de urgență, care adăpostește serviciul de pompieri, centrul medical de permanență și Poliția Locală.

dancila 5

Vizita nu a fost însă una fără incidente, câteva zeci de protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Giarmata, însă jandarmii au fost prezenți pentru a evita orice fel de situații neplăcute.

Vizita premierul Viorica Dăncilă se încheie la Timișoara, la Mitropolia Banatului, unde urmează să se întâlnească cu ÎPJ Ioan Selejan.

Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 17:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login