Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Prefectul județului, Liliana Oneț, partizanat politic cu traseiștii politici!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social democrații timișeni o acuză pe Liliana Oneț, prefectul județului, de faptul că tergiversează soluționarea cererilor lor prin care au solicitat anularea mandatelor primarilor traseiști trecuți de la PSD la PNL.

CITEȘTE ȘI: Alarmant! În Timiş au apărut două focare noi de infecţie cu COVID-19: la Casa Austria şi la un cămin de bătrâni

PSD Timiș consideră sfidătoare atitudinea Lilianei Oneț și o acuză că nu aplică legea.

”Considerăm că este o atitudine sfidătoare, în primul rând la adresa cetățenilor, care se așteaptă ca un oficial al administrației să fie imparțial și să aplice ferm legea. Din păcate, prefectul Oneț se comportă discreționar și ia deciziile pe criterii strict de obediență față de fostul șef de partid, liberalul Nicolae Robu cu care a împărțit niște ani de campanii electorale din vremurile când era membră de partid, dar și față de Alin Popoviciu, eminența cenușie a campaniei de racolare a primarilor. În cazul cererii formulate de foștii colegi galben-albaștrii, din informațiile pe care le avem, aceasta a fost rezolvată cu celeritate, încă de acum câteva zile, cum s-ar zice cu maximă eficiență. În cazul cererilor depuse de PSD, pasarea deciziei către secretarii primăriilor conduse de trădătorii revopsiți politic, este semnul clar că ”eficiența” a devenit brusc o chestiune abstractă. Noi, PSD Timiș, am cerut aplicarea legii și sancționarea primarilor traseiști, acele personaje fără caracter care trebuie să plece urgent din scaunele lor confortabile, ocupate acum patru ani din postura de candidați ai PSD. Pe aceștia îi protejează doamna prefect Liliana Oneț prin faptul că ține la sertar deciziile și se face că plouă. Oricum, este foarte evident faptul că PNL Timiș și acoliții, între care și doamna prefect, sunt niște ”mari” caractere. În timp ce primii au pe liste penali, doamna Oneț riscă sancțiuni penale, pentru simplul fapt că protejează traseiști”, mai spun cei din PSD.

Social democrații au somat public, prefectul județului, de mai bine de o săptămână pentru eliberarea primarilor din funcție. 

CITEŞTE ŞI: Încă trei morţi, în judeţul Timiş! Au apărut şi zeci de cazuri noi de infectare cu COVID-19

PSD anunţa atunci că va face plângere penală împotriva Liliane Oneț.

Pe aceeași temă: Somaţie publică! PSD ameninţă cu plângere penală, dacă prefectul de Timiş nu schimbă de urgenţă primarii traseişti

Ultima modificare Joi, 27 August 2020 15:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login