Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis îi cere lui Nicolae Robu să se retragă din cursa pentru Primăria Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis îi cere primarului Nicolae Robu să renunțe la candidatura pentru un nou mandat.

Totul, în contextul problemelor penale pe care le are actualul edil, din cauza înstrăinării unor imobile din oraș. Robu a fost trimis în judecată, altături de fostul primar Gheorghe Ciuhandu și alți angajați din Primăria Timișoara.

Social democratul spune că personal îl consideră nevinovat, însă acest proces este o pată pentru imaginea Timișoarei.

Iată scrisoarea deschisă adresată primarului Nicolae Robu.

”Domnule primar Nicolae Robu,

Am luat la cunoştință, alături de o țară întreagă, de trimiterea dumneavoastră în judecată de către DNA în dosarul caselor naționalizate.

Vreau să fiu bine înțeles. Punctul dumneavoastră de vedere îmi pare pertinent. Personal, vă consider nevinovat. Si vă doresc ca instanța să vă găsească nevinovat.

Pe de altă parte, vă rog să fiți şi de acord că acest scandal aruncă o umbră asupra oraşului nostru. Timişoara a fost foarte rar protagonista unor asemenea ştiri negative. Timişorenii sunt un reper de moderație, de toleranță, de bun simț, de hărnicie şi nu merită să fie târâți în aşa ceva. În plus, în eventualitatea în care veți câştiga în septembrie, veți avea o problemă în a vă dedica oraşului, atât timp cât veți fi angrenat într-un proces în care va trebui să dovediți că nu sunteți vinovat.

De aceea, fac un apel pentru a vă retrage din cursa electorală pentru primar, scutind astfel Timişoara de o dezonoare nemeritată. Sunt convins că puteți găsi un înlocuitor destoinic, cu şanse reale de victorie în alegeri. Ați arăta că puneți interesul oraşului deasupra oricăror alte mize.

Cu respect,

Alfred Simonis

Preşedinte PSD Timiş”

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login