Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Preşedintele CJT, Călin Dobra, îl acuză pe Nicolae Robu de manipulare! Vezi aici care este mărul discordiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderii PSD Timiș vor să clarifice discuţiile pe tema a două investiţii importante pentru judeţ, prilej cu care îl critică pe primarul oraşului, Nicolae Robu.

Mai exact, ei îl acuză pe edil că îşi asumă merite pentru două proiecte majore şi anume: Autostrada Timișoara - Moravița și descărcarea de la Sânandrei de pe Autostrada A1.

CITEŞTE ŞI: Preşedintele CJT, Călin Dobra, îl acuză pe Nicolae Robu de manipulare! Vezi aici care este mărul discordiei

“Ne întrebăm, oare cum poate să suporte conștiința domnului primar atâta dezinformare și manipulare, în condițiile în care atunci când premierul României a organizat o întâlnire cu toți primarii reședințelor de județ din țară, Timișoara a fost singurul municipiu nereprezentat, deoarece primarul orașului nostru, fiind plecat la Viena, a revenit în țară pentru a se certa cu jurnaliștii. Așadar unde a fost/este marea dumnealui preocupare pentru binele orașului nostru?”, întreabă cei din PSD Timiş.

Nici preşedintele social democraţilro din judeţ nu face notă discordantă. Călin Dobra se declară şi el revoltat că atitudinea primarului.

”Îi reamintesc domnului primar faptul că vizitele săptămânale pe care le fac în capitală și discuțiile de la nivelul guvernului au făcut ca cele două proiecte de mai sus să fie resuscitate și să beneficieze de finanțări din partea Ministerului Transporturilor iar meritul și implicarea dumnealui sunt ZERO. Z-E-R-O! Nu aș putea nega lucrurile bune pe care domnul primar le-ar face, dar o minimă decență și o limită ar fi necesare pentru bunul mers al lucrurilor”, precizează președintele PSD Timiș Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: Alertă, în miez de noapte, la graniţa cu Ungaria! Ce au descoperit poliţiştii de frontieră?

Social democraţii mai spun că Robu își arogă merite folosindu-se de munca și realizările altor primari.

Se referă la extinderea liniilor de transport public în comun în localităţile învecinate cu Timişoara, proiecte demarate chiar de primarii în cauză.

„Prin aceste neadevăruri, de fapt, credem că dorește să ascundă nerealizarea proiectelor pe care le-a promis de când este ales pe această funcție dar și haosul pe care l-a creat în orașul nostru prin ”dezvoltarea în forță”. PSD Timiș, dorește să clarifice și acest aspect și să arate oamenilor purul adevăr care se ascunde în spatele acestor laude nemeritate. De fapt, proiectele au fost implementate de primarii localităților din zonele periurbane spre a servi comunităților pe care le reprezintă, fiind susținute prin bugetul consiliului local aferent fiecărei localități și nicidecum de primarul Nicolae Robu. Nu putem decât să tragem concluzia că, în mod complet greşit, primarul Robu se crede stăpân pe bugetele consiliilor locale din zona periurbană”, mai spune cei de la PSD Timiş.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login