Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PNL propune: Transport decontat pentru studenții ce merg la vot!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PNL, Alina Gorghiu, cere facilități pentru studenții ce merg la vot! Aflată la Timișoara, aceasta a propus ca mediul universitar să primească o zi liberă în 12 decembrie, ziua de după alegeri.

De asemenea, aceasta cere ca studenților să le fie decontate cheltuielile de transport până în localitatea de domiciliu. 

“Vreau să vorbesc despre ziua de 12 Decembrie, ziua de după alegerile parlamentare, când statul ar trebui să acorde o zi liberă pentru studenți. N-ar fi o premieră nici în țara noastră și nici în afară. Este o miză importată pentru clasa politică. Toți vom face eforturile pentru a le garanta oamenilor dreptul la vot, nu așa cum s-a întâmplat la alegerile prezidențiale, iar studenții trebuie să fie prezenți în localitățile de domiciliu pentru a-și putea exercita votul. Este o garanție dată democrației”, a punctat Alina Gorghiu. 

Președintele PNL se gândește că Guvernul ar putea deconta cheltuielile de transport pentru studenții ce decid să plece din centrele universitare către localitățile de domiciliu, pentru a-și exercita votul. Momentan, propunerea Alinei Gorghiu a fost lansată doar în cadrul unei conferințe de presă, dar aceasta are în vedere o discuție cu reprezentanții Guvernului României.

 

Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 13:08

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login