Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PNL își lansează candidații pentru alegerile europarlamentare, la Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liberalii își lansează astăzi candidații, la Timișoara.

La întâlnirea regională organizată la Sala Olimpia participă aleșii locali ai PNL, activul de partid și candidații PNL pentru alegerile europarlamentare.

Evenimentul a debutat la ora 12.00, cu intonarea imnului României. Apoi mai marii partidului au luat cuvântul.

pnl 2

Secretarul general al PNL a spus că partidul său a înregistrat o primă victorie în fața celor de la PSD, și anume în momentul în care au fost depuse 1,4 milioane de semnături.

UPDATE 1

Și liderul PNL Timiș și primarul Timișoarei, Nicolae Robu a luat cuvântul. ”Vreau să dau un mesaj: Regiunea 5Vest va avea drept câștigător la alegerile europarlamentare Partidul Național Liberal, la fel, România va avea ca și câștigător PNL”.

UPDATE 2

PNL apără și susține Uniunea Europeană, PNL apără și susține statul de drept, PNL apără și susține un stat care să lucreze în folosul cetățenilor și nu a unor lider politici vremelnici. Mulți spun că aceste alegeri pentru Parlamentul Euriopeană sunt despre Uniunea Europeană și temele naționale trebuie puse de o parte! Eu aș zice dimpotrivă, trebuie să dezbatem temele naționale în context european și să se separe clar armele, să se vadă cine susține un viitor european pentru România, așa cum face PNL și cine distruge viitorul european al României, așa cum din păcate face PSD”, spune Cristian Bușoi.

UPDATE 3

Vasile Blaga a luat și el cuvântul și le-a atras atenția șefilor de organizații din vestul țării să ”mai lase de la ei” și să găsească o modalitate de colaborare, pentru că doar împreună pot avea rezultatele așteptate. Blaga a făcut practic o aluzie la Nicolae Robu, care este în relații extrem de reci cu aproximativ 20 de primari din județ, care de altfel nu au participat la înâlnirea regională de astăzi, de lansare a candidaților.

La muncă! Va trebui să funcționeze la turație maximă toate organizațiile și la nivel județean și la nivel local, și de aceea am o mare rugăminte în fața dumneavoastră, la cei patru șefi de organizații, mai lăsați de la voi dragii mei președinți de organizații și aduceți în bătălie pe toți primarii, pe toți consilierii locali, pe toți militanții noștri că e nevoie de fiecare, și atunci vom câștiga!”, a spus Vasile Blaga.

UPDATE 4

PNL e primul partid al României care va îngenunchia definitiv și va elibera România de ciuma roșie! Vom câștiga! Vom câștiga și vom salva România! România va fi liberă, România va de premierul, președintele, iar dumneavostră toți cei care ați trăit în această țară și care nu vreți să o abandonați, și care vă educați copiii aici veți fi câștigători! în 26 mai PNL va fi primul partid al României! Cu Dumnezeu înainte! Doamne ajută!”, a fost discursul cu care Rareș Bogdan, cel care deschide lista de candidați ai PNL, a venit în fața susținătorilor din vestul țării.

pnl 3

 

Ultima modificare Sâmbătă, 30 Martie 2019 14:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login