Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PER Timiş creşte frumos. O femeie de succes şi un cunoscut medic din Timişoara, noii membri ai partidului.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În Timiş, Partidul Ecologist Român atrage tot mai mulţi membri, cele mai recente adeziuni fiind ale unor personalităţi ale oraşului de pe Bega.

Este vorba despre Carmen Rusmir, manager de clasă internațională și una dintre ”Femeile care schimbă lumea”, așa cum a fost declarată la GalaTop 100 Femei de Succes, şi doctorul Bogdan Cioată, specialist în obstetrică-ginecologie.

"Pentru mine Timișoara este orașul unde m-am născut, orașul unde m-am educat, unde m-am căsătorit și, așa cum întotdeauna bunica mea spunea, este orașul florilor. Și vreau să rămână așa. Vreau să mă implic în proiecte concrete, în care să implic și cetățenii. Am foarte multe idei, multe le-am implementat deja în alte zone ale județului și chiar și din țară. Sunt convinsă că oamenii din comunitățile și din cartierele din Timișoara se vor implica activ în două direcții pe care eu le-am propus, una privind educația copiilor și adulților în domeniul ecologic și al mediului și a doua, cea de păstrare și de extindere a spațiilor verzi din Timișoara”, a declarat Carmen Rusmir.

CITEŞTE ŞI: Hai la Muzeul Satului Bănăţean! Te aşteaptă o mulţime de bunătăţi direct la micii producători, dar şi cele mai iscusite articole, făcute de meşterii populari

”Tot ceea ce dorim, și tocmai de aceea venim din medii diferite, este să ne aducem experiența personală și antreprenorială și dorința care ne unește de fapt pentru a avea o țară curată și o țară a cărei resurse să fie folosite corect. Toată lumea ne laudă de zeci de ani că avem resurse de toate felurile și, de mai puțin ani, încep să se plângă toți cum de am făcut că le-am epuizat, că nu știm să le folosim, că noi care avem atâtea resurse nu știm cum să exploatăm și le dăm altora și vin alții să le folosească. Nu mai există cultură ecologică, toată lumea vede în alte părți și observă ce bine e și ce frunmos e, te duci în Austria și vezi ce frumoase sunt dealurile și că iarba e mai verde peste tot. Și la noi e iarba verde și va fi în continuare așa dacă vom avea grijă de ea”, a spus Bogdan Cioată.

membri noi

Preşedintele organizaţiei judeţene a PER este convins că succesul pe linie politică vine prin atragerea oamenilor de calitate în partid, şi nu a alianţelor între partide.

”Noi, Partidul Ecologist Român nu am făcut alianță cu nimeni, suntem un partid relativ tânăr în județul Timiș, dar creștem natural, nu avem speranțe extraordinar de mari, dar suntem un partid care se dezvoltă în timp, care are proiecte în derulare și va avea proiecte foarte multe, un partid care în primul rând este curat. Ăsta e cel mai important lucru. Am creat un partid într-o perioadă relativ scurtă, un partid care, după cum ați văzut în toate sondajele, trece de trei la sută. Pentru două-trei luni de muncă e un lucru bun și sper că acest partid, peste patru ani de zile, de ce nu, să câștige Consiliul Județean, eu sunt prima persoană care de de acum îmi anunț intenția de a candida la președinția Consiliului Județean. Să sperăm că anul acesta, dacă ne ajută bunul Dumnezeu și dacă alegătorii ne apreciază, să sperăm că vom intra în Consiliul Județean și din această poziție vom putea să continuăm proiectele noastre”, a declaratt Marcel Mihoc, președintele PER Timiș.

CITEŞTE ŞI: Alarmant! 11 pacienţi ai unui centru de recuperare neuropsihiatrică din Timiş, infectaţi cu COVID-19

 

Comandat de Partidul Ecologist Român - Organizația Județeană Timiș

Executat de SC Vest Image Production SRL

Cod mandatar financiar: 21200195

 

Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2020 12:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login