Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Sîrbu (ALDE), secretar de stat la Transporturi: Timișorenii nu mai cred în “realizările” mincinoase ale lui Nicolae Robu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedinte ALDE Timişoara şi secretar de stat în ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu îl atacă din nou pe primarul de pe Bega, Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: S-a înjunghiat în inimă și și-a tăiat gâtul! Sfârșitul cumplit al unui bărbat de 60 de ani

El îl numeşte pe edil “un personaj cu caracter duplicitar”, care prezintă drept realizări, proiectele fostei administraţii, pe care el doar le-a dus la bun sfârşit.

De asemenea, Sîrbu îl acuză pe Robu că a îngropat oraşul în gunoaie, gestionând prost contractul cu firma de salubritate.

“Celebrele realizări cu care Nicolae Robu se laudă, nu doar că nu-i aparțin, ci și le și atribuie cu mare fast. Îl întreb retoric oare cât de greu este să implementezi proiecte lăsate de vechea administrație? Am văzut de ce este capabil Nicolae Robu, a lăsat orașul în hoas, fără contracte de deszăpezire, de deratizare, de iluminat public, cu străzile pline de mizerii din cauza proastei relaționări cu RETIM-ul. Să mai continui? Dacă el spune că este împăcat cu ce a realizat: trei pasaje și două poduri, proiecte cu finanţare obținută de fosta administrație, noi timișorenii nu suntem nici pe departe mulțumiți. Timișoara are un potențial imens de dezvoltare, însă ca să conștientizezi acest lucru și să faci ceva în această direcție este nevoie de viziune, ceea ce îi lipsește cu desăvârșire primarului. A declarat că are un gust amar că orașul a rămas în stagnare atâția ani. Eu i-aș spune nu doar că a stagnat ci a involuat și a fost scăpat de sub control de 6 ani, de când domnia sa este primar! Iar acest gust amar îl simțim noi timișorenii de fiecare dată când încercăm să străbatem orașul, iar traficul este infernal, de fiecare dată când vrem să ne ducem copiii la școală dimineața și stăm minute în șir blocați în ambuteiaje, de fiecare dată când ieșim din casă și vedem mizeria de pe străzi, așa zisele spații verzi lipsite de verdeață și pline de fecale de la patrupede, seara când ne întoarcem de la serviciu ne uităm în stânga și-n dreapta să nu fim tâlhăriți pentru că pe străzi e beznă și multe altele. Timișorenii care nu locuiesc chiar în centrul orașului, se plâng de toate acestea. Și nu mă refer aici la zonele limitrofe unde e dezastru (oamenii nu au asfalt sau canalizare în 2018) ci de cei care locuiesc in zonele semicentrale!
Care sunt lucrurile concrete pe care le-ați făcut dumneavoastră domnule primar ca să ne șteargă acest gust amar? Puneți semafoare și apoi ne cereți părerea. Adică cheltuiți bani chiar fiind și din fonduri europene și apoi ne întrebați dacă și-a avut rost investiția?
Spuneti că vreți să candidați pentru încă un mandat mai ales că în 2021 Timișoara va fi capitală culturală. Ce ați făcut pentru asta? Scandal știm sigur că ați făcut. Am văzut în presă că ați sărit la gâtul doamnei director Simona Neumann. Ați mai făcut ceva domnule primar. Ați dus primăria în faliment și spuneți că nu ați primit bani de la guvern. Că vă contraziceți ne-am obișnuit deja, însă nu vrem să ne obișnuim și cu minciuna. Vă reamintim domnule Robu că ultime rectificare bugetară din septembrie 2018 Primăria Timișoara a primit suma de 6,6 milioane de lei! Vă las acum pe dumneavoastră să diseminați toate aceste dar știu că sunteți de acord cu mine că timișorenii merită un primar implicat, nu unul mincinos. Și pentru că timișorenii sunt sătui de critici și de a arăta cu degetul când ceva merge prost, fac un exercițiu de imaginație și realizez că toate actualele probleme ale Timișoarei, de a avea un oraș curat, iluminat noaptea, de a fi curățat de zăpadă iarna, de a fi bine asfaltat și nu plombat în permanență, țin de normalitate și de un bun management. Restul proiectelor de o mai mare anvergură țin de o bună viziune însă prima dată trebuie să ajungem la normalitate”, a spus timișoreanul Ovidiu Sîrbu- Secretar de Stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

 

 

 

 

Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2018 13:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login