Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Sîrbu, președinte ALDE Timișoara: Realitatea lui Robu este roz, în timp ce Timișoara este gri! La ce se referă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Nicolae Robu, atacat  de Ovidiu Sîrbu, președintele ALDE Timișoara! 

CITEȘTE ȘI: Migranți ascunși printre materiale de construcții, pentru a ieși din țară!

Reprezentantul ALDE spune că orașul de pe Bega se confruntă de luni bune cu mai multe probleme stringente, în timp ce administrația Robu nu a luat nicio măsură în acest sens. 

Ovidiu Sîrbu face referire la iluminatul public, care nu există pe multe străzi din oraș, contractual pentru deszăpezire a fost încheiat chiar în ziua în care administrația meteorologică a emis codul galben de ninsori, și fiind făcut pe ultima sută de metri au fost contractate foarte puține utilaje de deszăpezire, mai spune Sîrbu. O altă problemă ridicată de liderul ALDE Timișoara o reprezintă gunoaiele din oraș.

Consider că s-a mers deja prea departe cu bătaia de joc la adresa noastră, a timișorenilor! Realitatea lui Robu este roz, în timp ce Timișoara este gri! Timișoara se află de lunibune sub asediul gunoaielor, iar oamenii sunt exasperați de felul în care a ajuns orașul care peste doi ani va fi Capitală Culturală Europeană. Cred că e prea mult, prea mult dispreț, prea multă nepăsare și nebăgare în seamă! Timișorenii în loc să fie ascultați și consultați public, sunt ignorați cu desăvârșire. Tertipurile primarului de a ne arătacă îi pasă, realizând sondaje pe facebook nu sunt decât niște ieftine manipulări. Spun asta pentru că el știe că oamenii se simt astfel băgați în seamă și de asta le face, însă e o falsă impresie! O falsă realitate! Dragi timișoreni, Nicolae Robu nu este ceea ce pare! Ne scoate ochii cu puținele rezultate, dar cele negative le umbresc complet! Haideți să deschidem ochii și să luăm atitudine pentru că în ritmul acesta vom ajunge să fim călcați în picioare și manipulați la nesfârșit”, spune președintele ALDE Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Artistul timișorean, Daniel Dorobanțu, din nou în fața publicului cu un concert extraordinar!

Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2019 15:27

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login