Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi achiziții la ALDE Timiș! Doi profesori universitari s-au alăturat acestei formațiuni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa ALDE Timiș se mărește în fiecare zi cu noi membri.

CITEȘTE ȘI: CCIA Timiș pregătește noi serii de cursuri! Acestea vor avea loc în perioada următoare!

Pe lângă medici, avocați sau alte persoane din diverse profesii liberale, astăzi doi profesori universitari din cadrul  Universității Politehnica din Timișoara au ales să se înscrie în ALDE.

“După cum vedeți, toate persoanele care vin alături de ALDE sunt profesioniști care își pot aduce aportul în societate. De la juriști și medici până la profesori universitari”, a spus președintele ALDE Timișoara, Ovidiu Sîrbu.

Noii membri ai ALDE sunt Ioan Vetreș, 37 de ani, și Dan Stepan, 49 de ani, ambii profesori la Facultatea de Mecanică.

“Am venit către ALDE pentru că îmi doresc eficiență, evoluție și cunoaștere. Aceste trei calități le-am cunoscut aici, în ALDE Timiș. Din ce am văzut eu până acum, în PNL e o brambureală. Nu există o direcție clară. PNL Timiș face și apoi gândește. Asta m-a făcut să vin la ALDE. ALDE prima dată gândește și apoi face. Robu este o brambureală, din păcate pentru timișoreni. Se vede rezultatul atât la nivel administrativ cât și la nivel de cetățean: gunoaie, drumuri etc. Dacă timișorenii ar fi fost bine informați despre cum a administrat Politehnica, câte linii de credit a lăsat descoperite până a plecat… ar fi aflat că se cam pliază pe ceea ce face acum în primărie și probabil nu ar mai fi primit votul lor”, spune proesorul universitar Ioan Vetreș.

CITEȘTE ȘI: Concert şi târg de meşteri populari la Timişoara, în cadrul Festivalului “Zilele Basarabiei”Concert şi târg de meşteri populari la Timişoara, în cadrul Festivalului “Zilele Basarabiei”

“În ALDE am găsit mulți oameni de calitate, inclusiv mulți studenți de-ai mei. Îmbin activitatea didactică cu partea de cercetare. Am văzut că la ALDE tineretul are o serie de inițiative care vin în sprijinul generației lor. O mare problemă cu care această generație se confruntă este lipsa orientării în carieră – pondere a școlii în orientarea elevului contează foarte mult, ceea ce iese din școală sau din universitate trebuie să se caleze pe cererea pieței. În diferite școli din județ încă nu există calculatoare. Consilierea pe parcursul liceului contează foarte mult. După câteva vizite la noi, încep să își contureze o idée despre ceea ce își doresc să facă pe viitor. Mediul economic știe cel mai bine ceea ce cere piața muncii”, a transmis profesorul universitar Dan Stepan.

 

 

 

 

Ultima modificare Luni, 25 Martie 2019 13:22

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login