Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nicolae Robu - primarul Facebook! Deputatul Marian Cucşa ştie de ce îşi petrece edilul Timişoarei, mult timp pe reţelele de socializare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai este un secret pentru nimeni că primarul Timişoarei este un utilizator împătimit al reţelelor de socializare.

Iar dacă mulţi dintre internauţi apreciază acest lucru, adversarii politici îl critică adesea.

CITEŞTE ŞI: O nouă metodă de înșelăciune! Un bărbat a rămas fără protofel, după ce ”instalatorul” i-a trecut pragul casei!

Printe cei care nu văd cu ochi buni prestaţia de pe Facebook a lui Nicolae Robu se numără şi deputatul ALDE, Marian Cucşa.
 
“Mă bucură faptul că văd vârstnici în pas cu tehnologia, dar consider că un bun primar nu ar trebui să stea toată ziua pe facebook însă îmi pot explica de ce face asta. Rețelele de socializare îți oferă varianta de a-ți creea propria realitate, fugind de fapt de viața reală. E un mecanism de apărare, spun specialiștii în psihologie, pe care primarul îl accesează pentru a face față realității. Și mai mult, acolo poate vorbi și scrie fără ca nimeni să îl poată întrerupe. El centrează, el dă cu capul și vrea ca să fie și aplaudat”, spune deputatul Marian Cucşa.

Parlamentarul a avut această reacţie după ce primarul Timişoarei i-a numit pe cei din PSD-ALDE, duşmanii oraşului, pentru că au refuzat să voteze rectificarea bugetară.

Cucşa este însă ferm convins că timişorenii apreciază activitatea lui şi pe a colegilor săi şi în acelaşi timp văd lucrurile pe care primarul le minimalizează.

CITEŞTE ŞI: Mașină izbită în plin de tren, lângă Timișoara! Șoferul, un tânăr de 24 de ani, este în stare gravă

“Domnule primar Nicolae Facebook-Robu, vă sugerez respectuos dar și imperios în același timp, atât eu cât și timișorenii, să ieșiți din propria realitate, să închideți facebook-ul și să mergeți dumneavoastră așa frumos, noaptea pe străzi, de exemplu, singur dacă aveți curajul, pentru  putea a doua zi să le explicați pe facebook cetățenilor de ce  stau de ani întregi în beznă, de ce stau de luni întregi într-un oraș mizerabil, în care domnesc gunoaiele la tot pasul, de ce ați falimentat vistieriile primăriei, de ce nu ați atras fonduri europene pentru infrastructură și investiții și de ce măriți taxxele și impozitele? Referitor la taxe și impozite, răspunsul e logic: pentru că nu ați făcut nimic cum trebuie în celelalte domenii. Vă sfătuim, deși e mult prea târziu, să lăsați facebook-ul deoparte și partea de comunicare angajaților din acest department și dumneavoastră faceți-vă treaba de primar al Timișoarei!”, îl îndeamnă Cucşa pe edilul Timişoarei.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login