Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mesajul preşedintelui PSD, Călin Dobra, la începutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A mai rămas o lună până la alegerile pentru Parlamentul European, iar candidaţii au intrat deja în campania electorală.

În acest context, preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, face apel la linişte, moderaţie şi obiceiuri sănătoase.

Dragi timișeni,

Vreau să privim dincolo de campania electorală, care de astăzi a început, şi să încercăm să găsim împreună acele puncte comune de interes.

Așa cum am mai spus, Timișul trebuie că cunoască o dezvoltare reală, însă avem nevoie și de o susținere puternică la nivel European. Acolo unde, am convingerea faptului că, Bianca Gavriliță, colega noastră care se află pe lista susținută de PSD pentru alegerea europarlamentarilor români, din 26 mai 2019, o va face așa cum se cuvine și cu toată responsabilitatea.

Probabil că vom asista și la atacuri din partea celor obișnuiți să manipuleze, să creeze conflicte și controverse, așa cum s-a încercat și în perioada de precampanie electorală, care tocmai s-a încheiat.

Vă invit să îi ignorăm pe cei care nu înțeleg spiritul și obiceiurile sănătoase care fac parte din viața noastră, a celor care trăim în Banat.

Noi, echipa PSD Timiș, ne dorim o comunicare deschisă, bazată pe încredere. Așteptăm să ne transmiteți gândurile, ideile, propunerile dumneavoastră și vă asigur de respectul și considerația noastră!

Călin Dobra
Președinte PSD Timiș

#RomâniameritămaimultrespectînEuropa

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login