Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Marius Craina a intrat, oficial, în cursa pentru Primăria Timişoara! “Mi se rupe sufletul”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mâine este ultima zi în care se pot depune candidaturile pentru alegerile locale din această toamnă, însă la Timişoara, principalii aspiranţi la funcţia de primar au trecut astăzi pe la Birou Electoral de Circumscripţie.


Printre aceştia se numără şi candidatul Pro România, Marius Craina, care spune că a intrat în această cursă cu scopul clar de a câştiga.

CITEŞTE ŞI: Noi focare de infecţie cu coronavirus, în Timiş! Angajaţi infectaţi la un magazin Profi şi la Continental

Se bazează pe calităţile sale, dar şi pe ale echipei alături de care vrea să ducă la îndeplinire un program conceput să facă din Timişoara, un oraş de renume.

“Avem un singur scop, pe care cu toţii vom încerca prin toate mijloacele, cu toate posibilităţile, cu toată experienţa, toată energia noastră, să îl ducem la îndeplinire şi anume creşterea calităţii vieţii locuitorilor municipiului Timişoara. Avem o echipă extrem de bine pregătită din punct de vedere profesional, avem o echipă de oameni entuziaşti, de oameni care au intrat în această competiţie cu gândul de a face bine. Sunt convins că, prin programul pe care l-am propus pentru municipiul Timişoara şi prin realizarea acestui program în următorii ani, vom duce Timişoara acolo unde se afla odinioară, şi anume între oraşele fruntaşe, de mândrie a României, oraşe recunoscute pe plan naţional şi international”, a declarat Marius Craina.

Candidatul Pro România spune că Timişoara are nevoie urgentă de oschimbare, pentru că drumul pe acre a mers în ultimii ani, a fost unul greşti.

Tocmai de aceea, cunoscutul doctor simte o mare tristeţe când vede ce se întâmplă în oraşul pe care îl iubeşte atât de mult.

“Trăiesc în Timişoara de peste 55 de ani şi mi se rupe sufletul când văd astăzi, alte oraşe din România, cum înfloresc sub ochii noştri şi oraşul nostru, oraşul florilor, oraş recunoscut odinioară ca o perlă a vestului României şia întregului Banat şi a întregii ţări,  unde oamenii veneau cu plăcere, ca să povestească despre minunatele clipe petrecute împreună, la Timişoara, a ajuns astăzi să fie întrecut de alte oraşe. Nu-mi pare rău că în România există oraşe care se ridică,  în mod cu totul şi cu totul fuminant, dar, fiind timişorean, fiind născut şi crescut aici, format aici, am o uriaşă obligaţie faţă de oraşul meu, să fac tot ce se poate, pentru ca acesta să ajungă în primul rând la normalitate, să redevină ceea ce a fost odinioară şi după aceea să clădim un oraş pe standarde europene”, a mai spus Craina.

Prof. univ. Marius Craina candidează la funcţia de primar, însă deschide şi lista Pro România la Consiliul Local Timişoara.

Următorii patru candidaţi sunt:

-    Roxana Iliescu – avocat

-    Adam Crăciunescu – antreprenor

-    Conf. univ. Daniela Radu – medic

-    Ciprian Chihaia - inginer

CITEŞTE ŞI: Cea mai neagră zi, în judeţul Timiş! Sunt cei mai mulţi morţi, de la debutul epidemiei de coronavirus

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login