Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Marius Craina, asul din mâneca celor de la Pro România, pentru Primăria Timişoara! Fostul manager al Spitalului Judeţean candidează împotriva lui Robu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a prezentat astăzi, candidatul la Primăria Timişoara şi totodată noua achiziţie a filialei judeţene.

Este vorba despre fostul manager al Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, care a părăsit PSD şi s-a alăturat echipei Pro România.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș invită tinerii să se înscrie la sesiunea 2020 a EIT Climate-KIC Journey

“Mă bucur foarte tare că un om care a condus un spital nu judeţean, ci chiar regional, cu 3.700 de oameni, cu probleme 24 de ore dn 24, este dispuş, îşi doreşte şi vrea şi are, evident, toată pregătirea necesară, să intre în bătălia pentru un oraş atât de important cum este Timişoara (...) Marius e un câştig dublu pentru Pro România, şi pentru că este greu să ai un candidat bun la Primăria Timişoara, dar şi pentru că dezbaterea pe Sănătate este una foarte importantă...”, a spus preşedintele Pro România, Victor Ponta.

Marius Craina spune că idea de a candida la această funţie nu i-a fost străină în ultima vreme.

A luat-o în calcul de mai mult timp, tocmai pentru că îi pasă de Timişoara şi oamenii de aici şi pentru că ştie cum să rezolve problemele oraşului.

marius craina

“De ce a apărut ideea de a candida la Primăria Municipiului Timişoara? Pentru că m-am născut lângă Timişoara, pentru că toată viaţa mea a aparţinut Banatului şi Timişoarei, pentur că aici îmi sunt familia, prietenii, cunoştinţele şi rudele, pentru că aici m-am format şi aici am trait”, a declarat Marius Craina.
Fostul manager al Spitalului Judeţean Timişoara este convins că alături de Pro România va avea succes şi că va fi un contracandidat greu pentru primarul în funcţie, Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Vine primăvara ! La Timişoara se fac pregătiri pentru vânzarea mărţişoarelor

“Alternativa oferită de Pro România este soluţia câştigătoare pentru municipiul Timişoara, pentru că aici sunt oameni de calitate, oameni de character, oameni puternici, oameni care doresc într-adevăr să participle, să intre în teren şi să câştige meciul”, a mai spus Craina.

În ceea ce priveşte candidatul pentru Consiliul Judeţean Timiş, Victor Ponta a spus: „În mod normal, Adi Pau va candida”.

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 15 Februarie 2020 16:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login