Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lovitura grea pentru Călin Dobra! A intrat în dizgrațiile lui Dragnea, care pregătește deja debarcarea lui

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alegerile din PSD, organizate pe fugă, de Călin Dobra, de teamă să nu fie debarcat, i-au atras acestuia, antipatia liderului suprem.

Prezent la alegerile din Caraș-Severin, Liviu Dragnea a dezvăluit motivul pentru care nu a participat și la conferința județeană din Timiș.

CITEȘTE ȘI: Haos pe calea ferată, după ce un tren a sărit de pe şine! Circulaţia este complet întreruptă

Nu am vrut să merg la alegerile din filiala PSD Timiș, pentru că eu consider că cel mai inportant lucru într-o organizație, este armonia, buna înțelegere și unitatea. În Timiș, nu știu din vina cui, un număr important de primari, peste 20 dintre ei, au o nemulțumire. Eu i-am propus (lui Călin Dobra – n.a) să mai amâne alegerile, pentru a avea timp și el ceilalți colegi din organizație, să discute și să descopere care sunt pricinile de supărare, să le elimine și să meargă la conferința de alegeri când este o stare de cvasi armonie și înțelegere. S-a grăbit să facă alegerile și eu nu am putut să merg să validez așa ceva, pentru că nu cred că a fost un lucru bun”, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Acesta s-a arătat vizibil deranjat de atitudinea lui Dobra, care, nu doar că a trecut peste cuvântul lui, dar a reușsit să își ostilizeze o mare parte a organizației, ceea ce poate conduce la pierderea alegerilor.

„Problema pentru mine a fost mereu, nu o funcție anume și ceea ce poți să faci cu acea funcție și organizația prin care conduci, datorită acelei funcții, să funcționeze. Eu îmi doresc să funcționeze. Nu am făcut-o împotriva cuiva. Nu vreau să spun că nu m-am dus pentru că n-am putut, sau m-a durut piciorul...”, a mai spus Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Scandal cu bâte şi săbii, între două clanuri de rromi! Un poliţist, prins la mijloc, a fost bătut crunt

Iar dacă în Dobra nu mai vede un bun om de partid, președintele PSD are numai cuvinte de laudă la adresa parlamentarilor de Timiș, în frunte cu Alfred Simonis.

De altfel, de când intrat în grațiile lui Dragnea, Simonis a obținut funcția de lider de grup în Camera Deputaților.

Cel mai probabil tot el va prelua președinția PSD Timiș, după alegerile europarlamentare, când rezultatele proaste vor fi decontate de Dobra.

„Țin foarte mult la acea organizație, sunt oameni pe care i-am cunoscut, de-a lungul anilor, sunt oameni cu care lucrez în Parlament.. Fredi (Alfred Simonis-n.a) e aici... lider de grup... un tânăr cu care nu am avut relații foarte bune, cu care nu ne-am iubit, dar care e un tânăr cu caracter și cu performanțe, și care are potențial foarte mare...”, a precizat președintele PSD.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login