Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lista PNL Timiş la parlamentare, criticată de PSD: “clienți” cu interese și contracte cu dedicație şi candidați parașutați

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nemulţumirile unor liberali din Timiş, cu privire la lista de candidaţi la alegerile parlamentare îi face şi pe cei din PSD să reacţioneze.

Social-democraţii critică modul în care au fost desemnaţi candidaţiii şi spun că Alin Nica nu face altceva decât să continue obiceiurile lui Robu.

CITEŞTE ŞI: Noi focare de infecţie! Situaţia este tot mai alarmantă la Timişoara şi în judeţ

“Clientelismul pare să fie criteriul esențial la întocmirea listelor de candidați ai PNL Timiș. Clar ca lumina zilei, activitatea politică nu are nici o legătură cu meritocrația. După cum arată dezvăluiri chiar din interiorul filialei, “puterea” vine din numărul de contracte încheiate cu fostul primar, actual președinte ales al CJT, Alin Nica, lider interimar al filialei județene liberale și omul care scrie lista, în final.

La vremuri noi tot metehnele vechi, nu? Ceea ce i se reproșa fostului lider, Nicolae Robu, rămâne motiv de reproș și pentru actualul: clientelă, grup de interese, favoritisme în detrimentul unor reale merite, fariseism, toate vechi și la fel de valabile”, spun liderii PSD Timiş.

Social-democraţii nu ratează ocazia de a-l ataca direct pe preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica.

“Lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare este un mix perfect de “clienți” cu interese și contracte cu dedicație, candidați parașutați sau chiar certați cu legea, pe lângă actuali parlamentari sau oameni de partid cu rezultate.

Deși nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire în funcția de președinte interimar, Alin Nica își dă arama pe față și se transformă din lider european în <<orientat>>”, mai spun social-democraţii.

CITEŞTE ŞI: Spitalele, focare de infecţie cu coronavirus! Au apărut încă două: la Spitalul Judeţean şi la Spitalul din Jebel

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login