Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lista lui Robu cu terenuri pentru tineri, contestată de cei de la ALDE! ”Vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet că nu este tâmpit rău”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii locali timișoreni vor avea de votat mâine de votat lista cu tinerii din orașul de pe Bega care urmează să primească terenuri de la Primărie.

Prima dată lista respectivă a fost făcută publică în urmă cu doi ani, însă după o serie de modificări, mâine va intra în Consiliul Local spre aprobare.

CITEȘTE ȘI: [Foto] Accident înfiorător! Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a intrat cu mașina într-un tir

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș nu este de acord cu această listă, pentru că spune ea, prin acest demers Robu vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet, că nu este “tâmpit rău”! Asta în condițiile în care Sanda Greblă se află și ea pe lista tinerilor care urmeză să primească o parcelă de teren.

Pe lista finală se regăsesc 209 persoane printre care sunt inserați mai mulți tineri din filiala PNL Timiș, city managerul Primăriei Timișoara, Robert Kristof, dar și Sanda Greblă, fosta șefă de cabinet a primarului, în prezent șefa unei noi structuri, numită Serviciul Unitatea de Implementare Proiecte Angajate ca și Capitală Europeană a Culturii.

Edilul Timișoarei a motivat la vremea respectivă faptul că pe listă se află mai mulți tineri liberali, în felul următor: ”Trebuie să fii tâmpit rău ca să ai pretenția ca niște cetățeni care ocupă anumite poziții să nu aibă acest drept”.

CITEȘTE ȘI: Trei milioane de euro! Suma uriaşă pe care au făcut-o deţinuţii din Timişoara!

ALDE NU va vota această listă pentru că reprezintă o mare nedreptate față de tinerii din Timișoara! Nu intenționez să fiu răutăcioasă, însă mi se pare destul de revoltător faptul că știu atâtea familii sau tineri la început de drum care nu au posibilitatea să își achiziționeze o locuință, iar un teren din partea primărie iar fi un ajutor real pentruei, însă acești tineri sunt doar amăgiți frumos de primarul Robu și ocupă listele doar la număr pentru că în final câștigătorii vor fi apropiații primarului. Cred că Robu vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet, că nu este “tâmpit rău” și astfel s-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său! Este trist că singura calitate a acestor tineri care vor primi gratuit un teren de la primărie e că au carnet de partid la PNL, în condițiile în care mulți alții, de fapt majoritatea abia se încadrează la un credit ipotecar și se îndatorează la bănci pe 30 de ani pentru o locuință”, transmite Laura Chidriș, consilier local ALDE.

Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2019 15:40

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login